ima li u bg azurnih udzbenika iz finansijskog prava?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako, kolega, ne brini, ima jos vremena, dobicete raspored u toku sledece nedelje, verovatno cete bas 1. oktobra imati svecanu akademiju, a 2. ce vam poceti predavanja.iwan88:kada ce se znati kada pocinju predavanja brucosima? kada cemo saznati raspored predavanja?
na ekonomiji su raspored dobili kada su se upisivali...
Ja:Nece objaviti na sajtu, a ni na fakultetu ne izdaju obavestenje. Jos bih ti napomenuo da ostali studenti cute o tome i niko nista ne govori kako bi vas sto manje doslo... Tako da ti savetujem da ti lepo od ponedeljka svaki dan u 8h na fakultet, da ti ne promakne slucajno...
iwan88:Ti to mene zezas ili si ozbiljan??? Zasto bi neko zeleo da sto manje ljudi dodje prvi dan???
P.S. nisam iz Beograda pa ne mogu da odem na fakultet kada god hocu
andja_stay_cool:i od mene pozdrav...vidimo se 01. =)
A kako sve to funkcioniše za raspored. Jel to izašlo na tablama na faksu ili na internetu? Na sajtu faksa nisam video,mada sam možda i ja prevideo. Mislim ako nije teško nekom da napišealeksandrica_k:Covece, sve koje znam su parni broj...kao i ja. Meni se isto ide pre podne. Poz i od mene![]()