bg_girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 136
pa rano ste poceli da kukate 
tek ce vam trebati strpljenje...

tek ce vam trebati strpljenje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam matematicki smer, nisu nam iste knjige,,,,kao sto npr. za spremanje istorije na FPN-u, treba istorija, izdanje iz 2000g, sa drugacijim autorima od onih koje ja imam.... nisam iz beograda, tako da necu ici na pripreme za pijemni...Dusica84:Pozdrav svim kolegama i koleginicama!
Za prijemni iz istorije ucis cetiri knjige koje si i ucila u srednjoj skoli. Mislim da nisu nista novo uveli,sto se toga tice. Idi na pripreme za prijemni,tamo ces najvise informacija da pokupis.
Jos malo pa ce raspored za januar,samo jos malo strpljenja.
![]()
UPHKSBS:да, још мало стрпљења. Мада, најбитнија ствар у свему томе је СТОЛИЦА! Што дуже на њој, то ти је мања фрка за испитиваче. Грешим ли?
Поздрав свима!
feđa ti si ??UPHKSBS:да, још мало стрпљења. Мада, најбитнија ствар у свему томе је СТОЛИЦА! Што дуже на њој, то ти је мања фрка за испитиваче. Грешим ли?
Поздрав свима!
E, ali ta jedna recenica mozda jeste upravo sustina i dzabe ti sve ono ako bas to ne znas. Jer, mnogi ne shvataju da je pravo prilicno precizna disciplina.Ja:Ako si naucio, od prof. raspolozenja zavisi samo koju ces ocenu da dobijes ali nema sanse da padnes. Tako da te price, oborio/la me a sve sam znao/la ili "samo jednu recenicu nisam" ...
usladic:E, ali ta jedna recenica mozda jeste upravo sustina i dzabe ti sve ono ako bas to ne znas. Jer, mnogi ne shvataju da je pravo prilicno precizna disciplina.
Ja:Komarka - kakve oci ima. Covek bi pomislio da je serijski ubica! Kad sam odgovarao, kako me je gledala, mislio sam da ce svakog trenutka da skoci da me prozdrere, cinilo mi se kao da joj ide voda na usta... Stvarno vam kazem!
Dusica84:Ima istine u tome. Mada,ne zavisi bas uvek sve od tebe i tvog znanja,bar ja imam takvo iskustvo.
Panov,npr,cim udjes u njegov kabinet odredjuje ko ce poloziti,a ko ne,a da pri tom i ne izgovoris nista. Cak je jednom to i rekao,ja sam bila prisutna. Mada i pored toga,ja njega obozavam.![]()
Bitno je da ucis,slazem se,a profesori,kakvi god bili,nauce nas necem novom i hvala im na tome.![]()
Hoce li se neko prijaviti za takmicenje iz besednistva?![]()