Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja uopste ne vidim u cemu je problem. Zasto je kasno da raspored izadje,kako vi kazete "tek" pocetkom decembra ako rok pocinje mjesec i po posle toga??!!!! Jeste nas fakultet los i neorganizovan po pitanju mnogih drugih stvari ali ovo...ipak ima tu mnooogo prijava za obraditi!

Pozdrav svim kolegama i koleginicama! :)
Za prijemni iz istorije ucis cetiri knjige koje si i ucila u srednjoj skoli. Mislim da nisu nista novo uveli,sto se toga tice. Idi na pripreme za prijemni,tamo ces najvise informacija da pokupis.

Jos malo pa ce raspored za januar,samo jos malo strpljenja.

:D

Dusica84:
Pozdrav svim kolegama i koleginicama! :)
Za prijemni iz istorije ucis cetiri knjige koje si i ucila u srednjoj skoli. Mislim da nisu nista novo uveli,sto se toga tice. Idi na pripreme za prijemni,tamo ces najvise informacija da pokupis.

Jos malo pa ce raspored za januar,samo jos malo strpljenja.

:D
ja sam matematicki smer, nisu nam iste knjige,,,,kao sto npr. za spremanje istorije na FPN-u, treba istorija, izdanje iz 2000g, sa drugacijim autorima od onih koje ja imam.... nisam iz beograda, tako da necu ici na pripreme za pijemni...
jel moze neko da mi izadje u susret?

@andja_s_c

Cekaj kako nisu iste knjige iz istorije? Ja sam ove godine hteo da upisem istoriju ali sam se preorijentisao na sociologiju.
Nebitno, spremao sam se za istoriju iz knjiga koje smo koristili na prirodnom smeru ! Imam drugara koji je bez problema upisao istoriju uceci iz knjiga sa prirodnog smera. Nema to veze, samo citaj te knjige.

UPHKSBS:
да, још мало стрпљења. Мада, најбитнија ствар у свему томе је СТОЛИЦА! Што дуже на њој, то ти је мања фрка за испитиваче. Грешим ли?
Поздрав свима!

Ima istine u tome. Mada,ne zavisi bas uvek sve od tebe i tvog znanja,bar ja imam takvo iskustvo.

Panov,npr,cim udjes u njegov kabinet odredjuje ko ce poloziti,a ko ne,a da pri tom i ne izgovoris nista. Cak je jednom to i rekao,ja sam bila prisutna. Mada i pored toga,ja njega obozavam. ;)

Bitno je da ucis,slazem se,a profesori,kakvi god bili,nauce nas necem novom i hvala im na tome. :D

Hoce li se neko prijaviti za takmicenje iz besednistva? :?:

Ako nesto mrzim, to je nerealnost studenata. Ja sam prisustvovala ispitivanju kod Komarke, cuvene studentske majke, kad je devojci bukvalno rekla..pricaj ako nesto znas, a ona je pri izlasku, posto je pala, SVOJOJ DRUGARICI rekla da je grozna, neraspolozena i da obara :-( Ta drugarica, inace koleginica se primila na njenu pricu, pa je razmisljala da li da izadje uopste. Zamislite taj bezobrazluk!?!

I da... mislim da pravi studenti, jaki, ne boje se nijednog ispitivaca. E sad, cast izuzecima, kad sve zaviisi od njihovog raspolozenja, ali nije to bas tako cesta pojava, kao sto studenti umeju da preuvelicaju.

Dusica84:
Ima istine u tome. Mada,ne zavisi bas uvek sve od tebe i tvog znanja,bar ja imam takvo iskustvo.

Panov,npr,cim udjes u njegov kabinet odredjuje ko ce poloziti,a ko ne,a da pri tom i ne izgovoris nista. Cak je jednom to i rekao,ja sam bila prisutna. Mada i pored toga,ja njega obozavam. ;)

Bitno je da ucis,slazem se,a profesori,kakvi god bili,nauce nas necem novom i hvala im na tome. :D

Hoce li se neko prijaviti za takmicenje iz besednistva? :?:

Слажем се. Што те не порази, то те ојача.
А такве професоре, с изузетком оних који поседују парапсихолошкие и видовите моћи, не могу да ценим. Који је то фазон?

Back