Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Marija D:
Ja cula da je najbolji. Ja sam doduse polagala kod Vucicke, ali imam drugaricu koja polaze sad i menjala je za njega, kaze da je on najbolja varijanta. Mada, ustavno je najvazniji ispit na drugoj tako da ne ocekuj previse.
Izvini,ali ako je ustavno najvazniji ispit na drugoj ja se ispisujem sa faxa...Toliko vaznijih ispita koji ce vecini od nas biti potrebni u poslu,krivicno,stvarno,nasledno!Nista licno,ali ogorcena sam na katedru iz ustavnog i na njihov elitni predmet pa me pogodila ova tvoja konstatacija!:) pozz

Ja znam koji ce meni biti najvazniji jer znam cime cu se baviti ( verovatno ce mi licno najpotrebniji biti ovi sa mog smera jer nameravam da radim u svojoj firmi, znaci privredni predmeti ). Najtezi na drugoj jeste ovaj ispit i to niko ne moze da porekne, sad sta ce nekom sutra u praksi trebati to je potpuno druga stvar. Kad sam rekla najvazniji mislila sam najtezi, slazem se sa tobom ali ne u potpunosti. Nasledno moze da treba a i ne mora, ali sa ustavom cemo se svi sigurno susretati.

A sto se tice V.Petrova, raspitivala sam se posto i ja polazem kod njega, i cula sve najlepse...videcemo! Na konsultacijama uglavnom ponavlja da je dovoljno reci po pet recenica za svako pitanje, ali da budu tacne. I da, izbacena su pitanja vezana za drzavnu zajednicu...mozda se to vec zna, al' ne smeta da napisem :wink:

Mislim da je skroz glupo globalizovati stvari, a jos gore govoriti u licnom interesu. Najvazniji i najtezi su dva razlicita pojma! Tako da... ostavi se toga da je ustavno najvazniji! Pa svi su vazni..inace ne bi morali da cistimo godinu :D A pricati o izbornim predmetima..e tu vec mozemo govoriti o vaznostima..i pricati o stvarima koje nama gode..i sl. JEr su izborni!

E, pa da...ni tada nije postojalo neko izricito pravilo da se ne uci uporedno pravo, pricalo se i niko ga nije ucio... Da to nije tacno, valjda bi se promenila prica :D
Ja sam kod Panova polozila.....konacno spremila, a i covek je bio bas raspolozen, pa smo tog dana svi super prosli...ali cula sam i drugacija iskustva...
Isto i za Antica, vrlo raznovrsna iskustva...

Back