Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bananica:
Oliver Antic bio danas u kabinetu oko 1 i davao potpise svakome. A stvarno,ALI STVARNO ste mnogo dosadni sa ovim prepucavanjem.Nije vrijedno ni malo duzeg komentara!Prosto ne mogu da vjerujem da se na svakih nedelju dana nadje neki biser koji pocne tu pricu iako je prethodno dogovoreno da se ona okonca ili seli sa ove teme!!!!!!!!!!!!!!

Ne zezaj da je danas davao? Joooj, koji sam baxuz. Mada on danas nema nikakve konsultacije. Ali verujem da ce davati i kasnije, znam da nije frka oko potpisa kod njega. A mozda sutra skoknem i do Vucicke. Oni su prijatelji, pa ce mi dati potpis. Nije ni zadnji termin, nego do 5 dana..cisto da napravim bolji razmak.

Danas sam srela Vucicku, i dala mi je ladno potpis. Bila je neverovatno prijatna. I davala je potpise, ali ne bas kapom i sakom, tipa zadji termin..i ovi trazeni profesori..ne, ugalvnom.

Mirkovicev potpis...??? Nema sanse. Posebno ne od njega. Ali odi kod Vucicke. Mada je ona danas imala konsultacije. Idi kod Vasiljevica... Od Mirkovica licno, nema sanse.

Ma moze da se desi da i u prva tri pitanja dobijes jedno iz druge knjige pa da padnes. Ali za vecu ocenu je znaci obavezna druga knjiga. U svakom slucaju ko nece na srecu da izlazi trebalo bi da nauci drugu knjigu. A i Jelic je cudan ne moze da se uhvati nikakvo pravilo kod njega, jednog lika je oborio jer nije znao ono glupo pitanje o rojenju pcela od tri recenice, svi su se zbunili a on mrtav ladan obori decka.

Student sam prve godine za koji dan imam ispit kod Olivera Antica, pa me cisto zanima me kakav je on, tj moze li se dobiti sestica bez problema (podrazumeva se da sam to naucio) i jos nesto da li ako dam uslov do septembra prelazim na budzet, tj da li moram da ocistim godinu da bih presao na budzet.

Hvala

Jelic je cudan..onako namrsten uvek, i ne da ti se mnogo ubedjivati. Mada je jednom bio divan prema studentima prve godine..u fazonu, deco ne plasite se, nije to nista strasno..bla, bla..
Ali ni Hiber nije zlato. Onaj njegov test. A i da.. nema promena za njega. Tako da ko je dobio Jelica... jedino da ceka sledeci rok pa dok dobije Hibera.

Antic je skroz nepredvidiv. Mozes i da ne znas za 6 a da je dobijes, a mozes i da znas za 10 a da dobijes 6. A mozes i da padnes. Njegova caka je da te kao ne slusa...razgovara telefonom..i onda kao ti lupaj sta oces, a ono sve cuje..samo te psihicki izvodi iz takta. Tako da bih ti savetovala da odes nekoliko dana pre ispita da slusas, cisto da se psihicki spremis...da se ne iznenadi njegovo ponasanje. Inace, zbija sale...zeza se..pa deluje super i opusteno! Nemoj to da te ohrabruje!

:confused: Treba mi savet od nekog ko ima iskustva koji smer da izaberem i koji su najlaksi izborni ispiti na III i IV godini. Imam dete radim i nemam mnogo vremena ali imam ambiciju da zavrsim fax. Uzela sam diplomu vise pravne i sada bih da nastavim dalje. Ispala sam iz svih tokova na faksu i molim vas da mi pomognete ako vas ne mrzi. Unapred zahvalna !!!!!

Back