Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovako sad sam se slogirala....ja sam se sa prve na drugu prebacila na budzet i sve sam dala sem rimskog,onda sam tek na kraju druge godine dala to rimsko,i obnovila istu.
a sad sam u obnovljenoj dr god dala predmete u vrednosti od 30 bodova plus rimsko sto bi cinilo 37 i moj uslov za trecu....
a onda procitam na pravnom forumu da su napisali da se predmeti iz obnovljene godine ne racunaju......
zanima me da li to zaista vazi??

a na salteru se niko ne javlja po obicaju....
a meni je ovo totalno nelogicno http://forum.mojepravo.net/viewtopic.php?f=3&t=5336&sid=8bfbfa5f12217907c10e2e6dffbb092e sto je devojka rekla jel recimo da ja dam prvu god u roku,
a u drugoj dam samo polovinu predmeta(30 poena),zatim je obnovim,i u obnovljenoj drugoj dam jos 30..kako bi onda uopste mogla da dam uslov sa tih drugih 30et,kad je minimalno za uslov 37,a prvih 30et poena iz godine koju sam obnovila mi ne racunaju....
nelogicno....

e pa ovako,drage kolege imam jedno pitanje...posto je 6h ujutru,a ja idiot nisam uspeo da spremim kolokvijum koji je za 4sata kod Polojac,moj plan je da ne izadjem...sad ne znam, mozda je bolje izaci i zabosti minimalac poena, a da makar prisustvujem,ali nema veze..moje pitanja su - Da li postoje popravni kolokvijumi i da li bih ja ako sad ne izadjem mogao da izadjem na njih,ako ne postoje,da li cu moci da izadjem na drugi...ma uopste na ispit??unapred hvala :) i jos nesto, u cemu je fora sa latinskim,jednog pitanja na srpskom nema?? :eek:

Hej, koja si generacija na faksu? Koju gd upisujes?
Ja sam 08, upisujem IV god, ali, nemam pojma sta ce ispasti zbog bodova..
ja sam 08 i upisujem 3 jer sam obnovila drugu:I trebalo bi da sam upisala
a na ovom spisku na vrhu http://www.ius.bg.ac.rs/info/ me nema...tu pise da je uslov da je student: Položio ESPB od 37 do 47 u periodu od 01.11.2010 do 01.10.2011 a ja sam 20.10.2010 polozila rimsko(7)
7poena iz upisane druge godine,plus 30 iz obnovljena=37
tako da sa sad nadam da je ovo spisak koji je komijuter automatski izbacio i da se 37 poena podrazumeva i za one koji su godinu obnovili.....

Položio ESPB od 37 do 47 u periodu od 01.11.2010 do 01.10.2011
ovo je zadnja godina,i to bi opet bilo nelogocno kao sto sam rakla za one koji su na primer
ocistili prvu godinu,
dali 30 poena u drugoj
obnovili drugu i dali 30 u obnovljenoj godini(od 01.11.2010 do 01.10.2011)>>>>te ako im samo zadnju godinu racunaju oni imaju samo 30 poena,sto je nedovoljno za uslov a nemaju sta vise da daju..
iskreno se nadam da je ovaj spisak posledica ogranicenosti kompijuterta koji ne uracunava obnovljenu godinu....grrrrrrrrr

Back