Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljdui,zainteresovan sam za pravni fax,ali sam poprilicno los djak,pa ako mozete da mi kazete koliko je bodova potrebno i koje predmet polazem?Hvala

Mislim da bodovi iz skole nemaju presudan znacaj.
Ako uradis pristojno prijemni, upisaces.
Ne znam koji se predmeti sad polazu- mozda istorija, srpski i ustav ili sociologija, tako nesto...
Najbolje bi ti bilo da posetis sajt fakulteta, tamo sve detaljno pise.
Pozdrav!

Hm, ja sam kod Delicke pala u septembarskom, ako se ne varam.. Ali, ucila sam sve, nisam cula da postoje pitanja koja ona ne pita...

Zvanicno treba sve,ali postoje pitanja koja ona nikad ne postavlja,a to znaju oni koji su isli da slusaju ispit.ja sam ga slusala ali nedovoljno da bih znala koja su to pitanja tacno.Cak mi je jedan kolega rekao da na nekom forumu postoji tacan spisak tih pitanja ali ja ga ne pronadjoh.:-(

Je l' svi profesori traže i pismeni deo, ili ostali ispituju usmeno, znaš li možda?
Ja sad u januaru polažem kod Radulovićke.

Za Radulovicku kazu da ime kombinacije koje uvek vrti,svi uce po tome,a Delicka je super ako imas pojma o cemu govoris,zavrsis sa nekoliko recenica,sustinskih,sasvim je korektna ja sam je birala jer sam polozila opsti deo kod nje i slusala posebni,bila je i vise nego popustljiva.Samo mi trebaju ta najcesca pitanja!

Back