gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
da li zna neko da li se u oktobru II moz prIJAVITI VISE OD 2 ISPITA?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li zna neko da li se u oktobru II moz prIJAVITI VISE OD 2 ISPITA?
Zna li neko koliko imam sanse da upadnem u dom, upisujem sada 2. god, na budzetu sam i prosek je 8,6?
Moje misljenje, 100%
Da li je moguce predati konkurisati za dom ako nisam jos upisao godinu?
ljudi oce izlaziti raspored ispita za okt 2 na sajtu, ili moram da jurim po tablama na faxu?ja kontam da bi trebalo,ali mi se nesto cini da prosle godine nije..
i imamo februarski rok..http://www.ius.bg.ac.rs/info/
sto mi je super,samo da mi ne stave julski umesto oktobra 2![]()
jeeeeejNema ništa od jula, februar je umjesto aprila.
Nema ništa od jula, februar je umjesto aprila.
da li da se radujem?
Бруцош сам и полажем Римско право код Жике Бујуклића у јануарском року па ме занима да ли да учим искључиво из његове књиге Форум Романум или из Милошевићеве књиге Римско право, или да учим и једну и другу књигу? Такође ме занима зашто ми не излази ништа везано за евиденцију присуства на сајту Правног факултета, идем на предавања редовно већ месец дана али кад год укуцам број да бих проверио евиденцију присуства пише да нема података а редовно провлачим ону чип картицу. Када ћу моћи да знам да ли сам остварио 30% на предавањима из сва три предмета? Ко зна одговоре на ова питања нека их стави овде, унапред сам захвалан.
moj ti je savet da ucis obe
a sto se predavanja tice, prvi spisak evidencija ce da izadje negde u novembru, do sada nije pre...ne sekiraj se, nema sansi da ne skupis, plus, na kraju to padne pa traze 20% ili tako nesto
uvek mozes da das nekom karticu da te provlaci