valiantpanter
Početnik
- Poruka
- 21
Pozdrav svima. Zna li neko sta se promenilo u vezi Kompanijskog? Izgleda da se menjao zakon o privrednim drustvima pa skripta vise ne vazi. Da li je neko polagao skoro Osiguranje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
valiantpanter:Pozdrav svima. Zna li neko sta se promenilo u vezi Kompanijskog? Izgleda da se menjao zakon o privrednim drustvima pa skripta vise ne vazi.
Alexandra Vasiljkovic:pozdrav, kolege
zna li neko koja pitanja ne trebaju iz nacionalne kod mirkovica? hvala unapred![]()
)))
Alexandra Vasiljkovic:)))
cini mi se da bas nije tako, ali svakako hvala na odgovoru... vec ce se naci neko ko zna![]()
Paskvila:Vasiljevic je izdao novu knjigu iz Kompanijskog, ima oko 550 strana, ukupno 130 pitanja i jos dvadesetak, koja vaze samo za one koji polazu Kompanijsko kao opciju![]()
U knjizi "Poslovno pravo" iz 2004. od M. Vasiljevica imas sva pitanja koja spadaju u prvo pitanje. Ostalo se nije menjalo i moze da se radi iz skripte, s tim da je menica jako sturo objasnjena u skripti pa ces mozda morati da je radis iz knjige. PozzVasquez:Koja je konacna varijanta za Trgovinu u januarskom roku: Kompanijsko+skripta/knjiga ili postoji neka opcija sa kombinovanjem knjige Poslovno p. ,zakona i skripte?
Najvise me interesuje zbog prvog pitanja jer vidim da je u novim ispitnim pitanjima dosta razlike?
hvala
Paskvila:Za kompanijsko pravo je izasla nova knjiga, ali izmene nisu velike i verovatno moze da se radi i iz skripte (kazem verovatno, jer ne znam kakva je, znam da je skripta za drugi deo sasvim ok). Problem je u tome sto su izasla nova ispitna pitanja za januar, dodato je bar dvadesetak novih pitanja i ta pitanja se sigurno ne nalaze u skripti.
Pitanja iz kompanijskog ima ukupno 130, a postoji i nekih dodatnih 17 pitanja iz komunitarnog prava, koje pita samo kada se kompanijsko polaze kao opcija (tako bar pise na zvanicnom spisku pitanja).
Od ljudi koji su polagali u proslom roku, cuo sam da je bio ok, postavljao je po dva pitanja i odgovaranje je trajalo kratko. Nadam se da ce tako da bude i sada.
mala_sirena:Milosevic iz Rimskog?
Kakav je pismeni deo, a kakav usmeni?
Help!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala unapred !

slatko volim :)):Micotakis, ja za Natasu Delic imam neke kombinacije pitanja na kompu..AKo oces, mogu da ti posaljem na mail ili na pp, ako ih nemas !
A za Delicku nemam pojma, svi sad polazu kod Radulovicke i kazu da je ok..