Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
slatko volim :)):
izadanje 2004 i 2005-o

za Ratka ne znam, bila sam samo kod Vucicke--ona je na konsultacijama izuzetno ljubazna, sve nesto "dusho-cile-mile, izvolite sedite, sve cu da vam pomognem", kad je pitas nesto , ona kao "mi to ne trazimo, to nije potrebno, to je lako, mozete bez problema da polozite itd., sve med i mleko na konsultacijama, a zato na ispitu .. :evil:

hvala :)

Sandy_BG:
Jel zna neko gde se mogu kupiti fotokopije kniga? Cula sam da fototokopirnica u Beogradskoj vise ne radi, a cak i kada je radila pre par meseci isla sam da kupim knjigu, ali su mi rekli da vise ne smeju da drze kopirane knjige.

trebalo bi da ima fotokopirnica SKVER. to je na novom beogradu, bulevar mihaila pupina, samo ne znam koji broj. kad se prodje kruzni tok, ka zemunu, sa leve strane

iz politicke je definitivno ukinut eliminacioni,rekeo begovic na predavanjima.a sto se tice nove knjige...pa cak ni profesori ne znaju nista vise od toga da bi trebala da bi 'trebala' da izadje u februaru. a imala bih ja jedno pitanje za sve/je li pametno izaci kod panova na porodicno,kakav je uopste? i je li daje potpise za olaganja? pozdrav

Latinski je obavezan, jer bez njega ne može da se izadje na ispit iz rimskog prava. Nema veze što latinski nisi učila ranije, nisi jedina. Hiljade i hiljade pre tebe je položilo latnski, a da pre toga nisu imali dodirnih tačaka sa tim jezikom. Koliko se ja sećam, mislim da faks organizuje nastavu iz latinskog, a pošto je to čista prepisivka nema razloga za brigu.

Što se tiče živih jezika možeš da polažeš bilo koji, ali moj savet je ne samo tebi (jer ti nisi još ni upisala) već svima koji još uvek nisu polagali da polažu nemački. To je šablon, za razliku od engleskog gde ispituju kao da smo na filološkom.

Back