Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa udji na stranicu i videsec da ima i januar i mart koji nisam kopirala jer nam ne treba sad:)a inac pise na vrhu i ovo:
Сходно досадашњој пракси обавештавамо вас о планираним радним обавезама у пролећњем семестру школске 2010/11. године, уз напомену да су неке активности односно датуми само "планирани" и да су могућа померања или одржавање ванредних седница.
sto ce reci ko zna da li ce opet promeniti nesto,tipa da imamo ok 2 i slicno..;)

Sve mi je jasno (i to odavno...)
magic.gif

Poslednja izmena:
Pozdrav svima! Da li neko zna koliko predmeta ima na maseru? Mislim na ova dva pograma što su krenuli od oktobra, upravno-sudski i poslovno-pravni.
Ono što je otežavajuća okolnost je da ih mogu upisati samo oni koji su završili pravni. Da li znate ostaju li i oni stari programi, kada su mogli da upisuju i studenti sa srodnih fakulteta?
Unapred hvala:)

ma nisam mogla da biram,al mogu u junu mada ne verujem da ce mi trebati:))a djurdjevic trazi manje od antica:eek:??a panov za ispit iz porodicnog daje pismeni pa usmeni il samo usmeni??i kakav je generalno..??

I ja se nadam da ti nece trebati junski ispitni rok za pismeni rad, hehehe..
Kod Djurdjevica svi poloze, nista ne trazi...
A, Panova stvarno ne znam, ja polagala kod Komarke..

I ja se nadam da ti nece trebati junski ispitni rok za pismeni rad, hehehe..
Kod Djurdjevica svi poloze, nista ne trazi...
A, Panova stvarno ne znam, ja polagala kod Komarke..

ipak cu da polazem kod djurdjevica u junu jjer ovaj sad trazi vise od onih 50,100nekih str cini mi se a i sad mi je bolje da se skoncentrisem na gradjansko i dr stvari nego da ucim nesto sto cu ionako uciti za dr kolokvijum iz naslednog;)

Back