gost 236999
Aktivan član
- Poruka
- 1.299
po obicaju tri dana pred rok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa udji na stranicu i videsec da ima i januar i mart koji nisam kopirala jer nam ne treba sada inac pise na vrhu i ovo:
Сходно досадашњој пракси обавештавамо вас о планираним радним обавезама у пролећњем семестру школске 2010/11. године, уз напомену да су неке активности односно датуми само "планирани" и да су могућа померања или одржавање ванредних седница.
sto ce reci ko zna da li ce opet promeniti nesto,tipa da imamo ok 2 i slicno..![]()
Hej... ja imam jedno malo neobicno pitanjce...
Da li je moguce ispisati se sa faxa pa ponovo konkurisati na prijemnom sl godine???
Hej... ja imam jedno malo neobicno pitanjce...
Da li je moguce ispisati se sa faxa pa ponovo konkurisati na prijemnom sl godine???
i izaso je raspored za april konaaaacno))
zna neko sta treba za pismeni rad kod antica iz naslednog??onih 50 str or what??![]()
hm, da, mislim da treba ti 50str, mada, ako si mogla da biras, trebala si da biras Djurdjevica... Realno, daje isto od kad to postoji kod njega....
ma nisam mogla da biram,al mogu u junu mada ne verujem da ce mi trebati)a djurdjevic trazi manje od antica
??a panov za ispit iz porodicnog daje pismeni pa usmeni il samo usmeni??i kakav je generalno..??
Da li su pitanja iz uporedne pravne tradicije koja su bila izbacena u januarskom ispitnom roku izbacena i u aprilskom?
Hvala!![]()
I ja se nadam da ti nece trebati junski ispitni rok za pismeni rad, hehehe..
Kod Djurdjevica svi poloze, nista ne trazi...
A, Panova stvarno ne znam, ja polagala kod Komarke..
opet izbacili jul![]()