Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta mislite i ovo pitam zbog izbora ispitivaca da li se racunaju uslovno prijavljeni isppiti koji nisu aktivirani(tipa ja sam dva puta uslovno prijavila jedan predmet ali ga nisam aktivirala,da li za 3 put mogu da biram profesora ili mi se ona prijavljivanja ne racunaju?)
Dok ne aktiviras te ispite, ispitivaci se ne racunaju, dakle, koliko god puta da si prijavila ispte i ispitivace, ako nisi jos aktivirala, ne vazi se :bye:

Drage kolege,imam malu nedoumicu oko koncept pitanja: Pravni spomenici starog veka,mada i oko drugih.. :oops: Ali,pitanje je da li ja treba tu da napisem drzavu,navedem spomenike,i tako svaki put za svaku drzavu,ili nesto drugo? :) Da li treba i da objasnim te spomenike,ili samo da ih navedem? Hvala!!! :lol:

Poslednja izmena:
Da li je neko od vas položio u jednom roku više ispita (koliko ukupno i koliko dugo ste ih spremali)? :)

:bye:

Ne znam koja si godina???, ali, verovala ili ne- JA SAM U JEDNOM ROKU JEDNOM POLOZILA RIMSKO, USTAVNO I POLITICKI SISTEM (predmet sa smera)- Rimsko sam spremala dva meseca, ustavno mesec dana, a pol.sistem dve nedelje :zper:, ali, to se dogodilo samo u jednom roku:D s obzirom da ne jurim prosek i te fore- ja obicno spremam jedan ispit za jedan rok, a usput iscitavam jos jedan predmet.. i ide mi nekako :bye::bye:

PS A sto si to pitala?

Ne znam koja si godina???, ali, verovala ili ne- JA SAM U JEDNOM ROKU JEDNOM POLOZILA RIMSKO, USTAVNO I POLITICKI SISTEM (predmet sa smera)- Rimsko sam spremala dva meseca, ustavno mesec dana, a pol.sistem dve nedelje :zper:, ali, to se dogodilo samo u jednom roku:D s obzirom da ne jurim prosek i te fore- ja obicno spremam jedan ispit za jedan rok, a usput iscitavam jos jedan predmet.. i ide mi nekako :bye::bye:

PS A sto si to pitala?

Ko ti je ispitivac iz rimskog?

naravno da je moguce da se daju svi predmeti iz semestra u jednom roku..ja to radim uvek, eventualno prenesem sa smera, ako imam puno obaveza van faxa..zavrsim godinu u junu i zaebavam se 4 meseca...sve je moguce ako je uci i ima dobra organizacija..ne shvatajte fax kao bauk...kad sam pocela sa predavanjima, nisam mogla da zamislim da mogu da dobijem deset, niti koliko je to znanje koje treba da posedujemo.... rad se isplati

Poslednja izmena:
naravno da je moguce da se daju svi predmeti iz semestra u jednom roku..ja to radim uvek, eventualno prenesem sa smera, ako imam puno obaveza van faxa..zavrsim godinu u junu i zaebavam se 4 meseca...sve je moguce ako je uci i ima dobra organizacija..ne shvatajte fax kao bauk...kad sam pocela sa predavanjima, nisam mogla da zamislim da mogu da dobijem deset, niti koliko je to znanje koje treba da posedujemo.... rade isplati

Svaka cast, volim da cujem da se neko trudi, samo napred klap::klap::klap:
Ja sam malko aljkava i ucim kad vidim da MORAM jer se blizi ispit:bye:

naravno da je moguce da se daju svi predmeti iz semestra u jednom roku..ja to radim uvek, eventualno prenesem sa smera, ako imam puno obaveza van faxa..zavrsim godinu u junu i zaebavam se 4 meseca...sve je moguce ako je uci i ima dobra organizacija..ne shvatajte fax kao bauk...kad sam pocela sa predavanjima, nisam mogla da zamislim da mogu da dobijem deset, niti koliko je to znanje koje treba da posedujemo.... rad se isplati

:klap:
Bravo! Svaka čast!

Ima kolega koji kažu da je nemoguće i da treba spremati po jedan, eventualno dva ispita ali temeljno - zato sam pitala!
I ja smatram da su dobra organizacija i rad ključ uspeha i drago mi je što, po tom pitanju, imam istomišljenike :)

:klap:
Bravo! Svaka čast!

Ima kolega koji kažu da je nemoguće i da treba spremati po jedan, eventualno dva ispita ali temeljno - zato sam pitala!
I ja smatram da su dobra organizacija i rad ključ uspeha i drago mi je što, po tom pitanju, imam istomišljenike :)

Ljudi, use i u svoje kljuse! Sami procenite svoje mogućnosti, ne dozvolite da vam drugi to kroje! Sve je moguce ako to zelis i potrudis se kako treba!
Za rimsko- najvazniji predmet, po mom mišljenju, dobra osnova za kasnije pozitivno pravne predmete. To vam govorim kao neko ko je rimsko preneo u drugu godinu, a posledice toga i danas uvidjam. Zato, prvo rimsko, pa sve ostalo... A Žika, najbolji i najpravedniji ispitivač

Back