Posto cu sledece godine upisati pravni fakultet zanimaju me pojedinosti oko prve godine oko predmeta uvod u pravo, rimsko i opsta pravna istorija profesori vjezbe ispiti.Ako neko moze da pomogne 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slatko volim :)):izadanje 2004 i 2005-o
za Ratka ne znam, bila sam samo kod Vucicke--ona je na konsultacijama izuzetno ljubazna, sve nesto "dusho-cile-mile, izvolite sedite, sve cu da vam pomognem", kad je pitas nesto , ona kao "mi to ne trazimo, to nije potrebno, to je lako, mozete bez problema da polozite itd., sve med i mleko na konsultacijama, a zato na ispitu ..![]()

Sandy_BG:Jel zna neko gde se mogu kupiti fotokopije kniga? Cula sam da fototokopirnica u Beogradskoj vise ne radi, a cak i kada je radila pre par meseci isla sam da kupim knjigu, ali su mi rekli da vise ne smeju da drze kopirane knjige.
pozdrav
Micotakis:Ej, Kolege, pa gde ste? zar mi da zatajimo, mi trebamo da budemo u prvim borbenim redovima :-)
ajde...da cujemo sta ste prijavili za januar? kako ide ucenje?
jel neko cuo o tracevima da ce se ukinuti svaki eliminacioni test iz svih predmeta?
Mirja: