Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ilona:
Da, ona pitanja koja sam ti ispisala na dnu posta, bez numeracije, su iz Radisiceve knjige. Ali, za Antica je tako tipicno da pita neke gluposti, tipa dve-tri recenice iz jednog dela lekcije koji maltene niko ni ne podvuce. Sta da radimo, jedino da se nauci iz zakona. Sta ti mislis? A ona ostala, jesi pronasao u knjizi? Ako jesi, javi na kojim su stranama.

Znas li sledece,
kod ugovora o zajmu, ako je ugovorena kamata ali nije odredjena stopa? U knjizi (iz '90.), pise da je k. stopa 6% a za ugovore u privredi 8%. Jel' to uopste tacno i jel' bitno znati?
Mozda to i stoji u zakonu...danas me bas mrzi i da ucim i da citam...

e, pa ako bude pit'o visinu kam.stope, dokazace mi da nije normalan!!!!
:mad: I tell yaa!
znam jedino da imamo velike sanse da prodjemo ako pricamo bez prestanka,
onda mahom NE slusa ljude!
nadjoh ti jedino prvo (183-188 )
a ostala su mi nejasna, KRAJNjE! :confused:

bg_girl:
A ko je Ljiljana Radulovic, iz krivicnog? Jel polagao neko kod nje? Jel moze nesto da mi kaze?

Polagala sam ja posebni deo kod nje. Bila je extra korektna. Ispituje po kombinacijama, mada ih niko jos uvek nema jer je tek u septembru pocela da ispituje. Ja sam super znala prva dva pitanja ali sam se kod treceg nesto zbunila i ona mi je zamenila trece. Pre mene je devojka polagala Opsti deo i znam da joj je dala 6 i rekla da ipak ima strozi kriterijum za opsti deo... nisam je slusala kako je odgovarala jer sam bila koncentrisana na svoj koncept, ali cini mi se da nije nesto znala bas dobro. Eto toliko....valjda ce pomoci :)

P.S. rubiroza78 vidim da pravnici gledaju Star Trek, brat i ja koristimo isti nick, a on je tamo redovan...mada i ja ponekad gvirnem :p

E da i za malu sirenu...
Meni je Sima bas nesto bezveze...
Polozila sam kod njega iz drugog puta, ali sam tad znala sve kao pesmicu. Prvi put me je bas glupavo oborio na pitanju iz druge knjige, mogao je i tada da me pusti, jer je davao pozitivne ljudima koji su objektivno slabije znali. I najvise mi se smucio kad je pred nas 15 u ucionici pricao sa nekim preko fona i rekao ma nema problema, recite broj indexa,zapisao sam, nista ne brinite bice sve u redu :mad: (mogao je makar to da obavi kad je bio sam). Mislim da je mnooogo bolji Nikolic...ako i dalje ispituje.

Back