Da li neko ko je pohadjao pripremnu nastavu na faksu moze da mi kaze sta su radili,i da li su im skratili gradivo,tj rekli sta nece biti na prijemnom.Hvala unapred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Janne, hvala puno. Sa Istorijom nemam problema,srpski cu pokusati da naucim.Da nemas slucajno te zabeleske iz ustava sa pripremne nastave,pa ako mozes da postavis ovde ili mi posaljes na pp.
Hvala jos jednom,pozz.
Beleske su mi ispisane na papiru,nemam iskucano...![]()
Jel mozes da skeniras pa da postavis ovde,znacilo bi mnogima.Koliko ima strana? hvala
Ajde pokusacu negde da nadjem skener,ali ne obecavam nista...ja kad sam prepisala ima pola male sveske!
Ok, hvala u svakom slucaju.Kako napredujes sa ucenjem?Dokle si stigla?
Stizem...Pocela sam da ucim pre nedelju dana...trenutno prelazim francusku revoluciju...4 god znam od ove godine manje vise,to ionako planiram samo da procitam,ne mogu da se bakcem sa tim,a ta 4. god ce biti jedno pitanje na prijemnom...srpski mi super ide,malo me zezaju one glasovne promene i pesme...ovo ostalo skroz ok...ustav mi bas dobro ide...pokusacu da nadjem nekog da ti skenira ovo,steta je da ne naucis,smesno je bas...
Kako tebi ide?
Odlicno,ustav sam naucio iz knjige,znam istoriju I i II,srpski me muce glasovne promene,ovo ostalo znam uz manje - vise srece.A iz istorije za 4. god ce biti samo jedno pitanje,koliko sam te shvatio.Kad polazes u ponedeljak,ja sam br.prijave 635. pozz
Ja sam 275...u 8 ujutru...prva tura...![]()
I ja polazem 28. prijemni,pa me zanima da li ce biti nesto iz prirucnika na prijemnom ili je on informativnog karaktera? Hvala
![]()
Pozdrav , nadam se buducim kolegama .
Ne bi da ispadnem panicar , ali sta mislite , koliko ce biti priblizno dovoljno bodova da se upadne na pravni fakultet u BG-u ove godine ? Znam da se broj potrebnih bodova od godine do godine menja , ali zanima me makar priblizan broj .
Da mi se nije desavalo ono sto jeste u privatnom zivotu , sada bi ciljao da upadnem na budzet , medjutim , zbog svega sto se izdesavalo jedini cilj mi je da uopste upadnem na fakultet .
Iz prirucnika za polaganje bice dosta pitanja,pogotovu iz istorije.U prirucniku su testovi za prijemni iz predhodne 3 god,i mnoga pitanja iz istorije se ponavljaju svage god,pogotovu ona vezana za anticku istoriju.Srecno
Hvala..Takodje
![]()
Koliko nosis bodova iz srednje,kako si spremila prijemni.
Iz srednje bas malo 21-22,tako nesto. Nemam pojma,videcu u ponedeljak... Ti? Sta ti je najlakse?
Kako je bre 45 minimum za upadanje,na ovoj statistici od prosle godine pise 30 i kusur...
Ja vec krecem da panicim,da nemam pojma nista...ubija me knjizevnost i one pesme...Boze pomozi!
Pa da,30...usrah se ziva sad...![]()