Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko od starijih kolega moze da mi kaze da li je moguce izbegavanje civilnog ili regularnog vojnog roka i kakve su posledice?!
Imam decka koji ima 27 godina u radnom je odnosu, zavrsio je fakultet,a s obzirom da je najavljena profesionalizacija vojske do 2010. da li je moguce izbeci je do kraja godine?!

da li neko moze da mi kaze zasto Bovan iz svog dela pita samo 4 pitanja.
otkad to?
ako mozes svakako ti savetujem da uzmes svesku sa njegovih predavanja,i samo to naucis(eventualno dopunis neko pit.iz knjige)a ko moze da bira u sledecem roku nek izabere vujadinovicku>naaaaaaaaaaajlaksi profesor iz soca:)kad nje naucis iz skripti,i tesko da ikog
obara.ja kad sam izasla prosle godine u oktobru,zena je bila u fazonu vi sto ste dobili 6ice ste trebali da padnete,al..i cini mi se da nije oborila vise od troje ljudi.zena je zakon za cistocu(godine):p

Polazem prijemni 28-og juna,a ove godine prijemni obuhvata i 10 pitanja iz ustava i prava gradjana. Cula sam da su na pripremnoj nastavi diktirali najbitnije i da ce pitanja biti iz tih belezaka. Da li je neko slucajno pohadjao pripremnu nastavu ili poznaje nekoga ko bi mogao da mi prosledi beleske? MNOGO BI MI ZNACILO! Unapred zahvalna! :D

Back