Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Juce je kod Antica bilo valjda isto kao i danas kod Panova (Balsa je dezurao).
1. pojam, predmet, pravila ostavinskog postupka
2. cilj collatio bonorum
3. razlozi zalbe

E hvala ti puno!!! Znaci treba da se uci i collatio bonorum za pismeni??? Mislila sam da je poslednja lekcija, koja treba da se uci za pismeni ,"zastarelost naslednopravnih zahteva"... Reci mi samo koliko traje pismeni?

HITNO!!!!!!!!!!!!!!!
KRIMINOLOGIJA,Ignjatovic??????????????????
Jel polagao neko do sada?Sta mislite da li moze da se nauci za 7! dana,tj,citala sam ja to ali.............

Skroz je ok...ali moras da znas. Ne trazi dlaku u jajetu, ali opet... Ja sam polagala kod njega u januaru. dobila sam 6. Ako dva pitanja znas, a trece ne, zamenice ti to pitanje. Postavlja sva pitanja, neki kazu da ne pita one teorije za 6, ali mene je pitao. Mozda i mozes da spremis za 7 dana,nije toliko tesko, mada prvih 150str ubija u pojam, ali probas na srecu, pa sta bude!!!

Hvala ti puno!Nego je problem sto ja kao odgovaram za visoku ocenu

Pa pazi, on te pita za koju ocenu hoces da odgovaras, ne znam da li to znas. Moja drugarica je rekla da hoce za 6, znala je sva tri pitanja i on joj je postavio jos jedno za visu ocenu...znala je i to,pa je pitao da li hoce 7 ili ce jos da je pita. Znaci ako vidi da znas daje ti sansu i za vecu ocenu...

A da nije mozda neko polagao Krivichno-posebni deo kod Delicke?Ja sam je dobila i ziwa nisam,to mi je ispit za uslov,3. septembra polazem.....ako neko ima iskustwa.....pishite....ja sam chula da je bash nezgodna...

Ja sam polagala zajedno opsti i posebni pa ti mogu preneti moje utiske :-)
I meni su rekli da je nezgodna, ispostavilo se potpuno drugacije..
Mozda po naravi je nezgodna, onako, malo neprijatnija, ali je kao profesor sasvim korektna..
Trazi samo sustinu, osnovno da se lepo objasni i nema problema..Srecno, nadam se da ces biti zadovoljna :)

Ja sam polagala zajedno opsti i posebni pa ti mogu preneti moje utiske :-)
I meni su rekli da je nezgodna, ispostavilo se potpuno drugacije..
Mozda po naravi je nezgodna, onako, malo neprijatnija, ali je kao profesor sasvim korektna..
Trazi samo sustinu, osnovno da se lepo objasni i nema problema..Srecno, nadam se da ces biti zadovoljna :)

Joj hvala ti puno....bas si me ohrabrila:)))Samo josh dve stvari da te pitam.....pita li ona one zajednicke karakteristike krivicnoh dela.....to sam malo kulirala....:))) i moram li bas sve kazne da znam.....tu se bas gubim....ima ih mnooooogooo.....???hvala ti puno jos jednom:cmok:

Ljudi sad mi nešto nije jasno...Oni su stavili 48 boda da upišeš uopće godinu,a ne i koliko ti treba za budžet,tako da sad ko će da bude na budžetu a ko neće?

Види га, зна тамо о рачунарима а не зна да растумачи бодове z:D

Хехе, шалу на страну ни ја нисам баш сигурна, али мислим да је овако -
значи, сви који су освојили 48 бода (и више) у игри су за буџет.
е сада, како се очекује да буде доста тих са 48 поента,
они ће се међусобно такмичити, према резултатима који су постигли.

pa ovako i jeste.48 ti treba da bi uopste upisao sledecu godinu( ranije su smanjivali u oktobru kad vide kolika je prolaznost,al mi se cini da ce ove god da se drze bolonje:( )
svako ko upise 2god.automatski se kotira za budzet a prvo se gleda koliko je polozenih predmetam,tipa prvo super slucajevi koji su sve dali=60 poena(oni svi ulaze pa makar imali sve sestice..),pa oni koji nisu dali 1 predmet=npr imaju 53poena,i tu je vec donekle popunjen br za budzet,pa idu oni koji imaju 48pena,i onda se gleda prosek ocena.
znaci za budzet ti se prvo gleda koliko si predmeta polozio,pa prosek ocena,al meni su pricali( al to su price)da vecina i upise budzet(tipa ako primaju 500na budzet a 2 god upise 600;~>treba videti koliko ih u proseku doceka sledecu godinu:) ):bye:

Back