G
girl_bg
Gost
Jel neko saznao nesto za forum?
Hoce li da proradi?
u skorije vreme?
:?
Hoce li da proradi?
u skorije vreme?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da nece skoro! Jel zna neko kako bi to moglo da se resi?girl_bg:Jel neko saznao nesto za forum?
Hoce li da proradi?
u skorije vreme?
:?
Ja polazem 21.06. Pita sve ako te to zanima (spisak pitanja imas u skriptarnici). Ako si polozio Kompanijsko pravo ne odgovaras ZPD, tj. prvi deo ispitnih pitanja. Covek je korektan i pravican, nije neki smarac, ne trazi previse, bukvalno osnovne stvari. Najbolje bi ti bilo da ides kod njega na konsultacije (ponedeljkom mislim da su od 13 - proveri). Obrati takodje paznju na menicu. Ako te jos nesto zanima pitaj.gljkov:Da li ima neko ko polaze Trgovinsko kod Vasiljevica u ovom roku?
gost1107:Ja polazem 21.06. Pita sve ako te to zanima (spisak pitanja imas u skriptarnici). Ako si polozio Kompanijsko pravo ne odgovaras ZPD, tj. prvi deo ispitnih pitanja. Covek je korektan i pravican, nije neki smarac, ne trazi previse, bukvalno osnovne stvari. Najbolje bi ti bilo da ides kod njega na konsultacije (ponedeljkom mislim da su od 13 - proveri). Obrati takodje paznju na menicu. Ako te jos nesto zanima pitaj.gljkov:Da li ima neko ko polaze Trgovinsko kod Vasiljevica u ovom roku?
Pozdrav i puno srece!
gost1107:Ja polazem 21.06. Pita sve ako te to zanima (spisak pitanja imas u skriptarnici). Ako si polozio Kompanijsko pravo ne odgovaras ZPD, tj. prvi deo ispitnih pitanja. Covek je korektan i pravican, nije neki smarac, ne trazi previse, bukvalno osnovne stvari. Najbolje bi ti bilo da ides kod njega na konsultacije (ponedeljkom mislim da su od 13 - proveri). Obrati takodje paznju na menicu. Ako te jos nesto zanima pitaj.gljkov:Da li ima neko ko polaze Trgovinsko kod Vasiljevica u ovom roku?
Pozdrav i puno srece!
Pozdrav i puno srece!
rubiroza78:Ljudi ispitni rok se priblizava, da li je neko poceo da uci????
rubiroza78:Pardon nisam ni znao meni je prvi ispit 10.
Hvala na obavestenju.
Pozdrav

rubiroza78:Blago je onom ko pocne na vreme da uci.
Meni sve jedno da li mi je ispit prvog ili dvadeset prvog, uvek mi fali par dana da zavrsim knjigu.
Poz

Sorry, nisam bila pri kompu par dana. Kazem ti najbolje ti je da odes kod njega na konsultacije, jer moze da se desi i da ti skine neka pitanja, da ti kaze na sta da obratis paznju i sl. 2. i 3. pitanje ucis iz skripte (to su ti ugovori, menica i sl.). Prvi dao pitanja koji se odnosi na privredna drustva ucis kombinacija knjiga i novi zakon (ekstra bitno, on napisao komentar tog zakona i mogu ti reci vrlo je citljiv).gljkov:Gost 1107 javi se!
Hvala na pomoci ali trebam jos informacija.
Hitno!
mias:Hitno mi je potrebna internet adresa sajta privatnog-specijalizovanog pravnog fak. u Beogradu na kojem je prijava ispita 200 eura,ali po zavrsetku fakulteta posao je zagarantovan u nekoj od medjunarodnih organizacija ili njihovom sedistu u nasoj zemlji.