КОКАИН СВЕ ПОПУЛАРНИЈИ У ЕУ !

Ti Eremita stvarno ne znas gde zivis. Sto jes', jes', kokain nije nesto rasprostranjen u Srba. Al' se zato narod puca u venu sve u sesnaest, jede eksere k'o bombone, a o duvanju i da ne pricamo. Posto si Vracarac, zadji malo uvece u Crveni parkic ili na plato, pa sam gledaj kako se srpska pravoslavna omladina prekida od gandze. Podji u Akademiju ili Underground i videces ih na ekstaziju i LSD-ju. Za one teze slucajeve procunjaj po urgentnom, overdoziranih kol'ko volis. U stvari, znas sta, nadji mi punoletnog Beogradjanina koji nije probao neku vrstu psihoaktivnih supstanci i imas pivo od mene.

brate bodi se ti do sutra samo ne zelim da se sutra moj sin bode... ako ti imas zdrav razum i cistu pamet ti radi sta ti je volja... a ako ne mozes da rasudjujes to je druga stvar... necu ja da osnujem drustvo da tebe samog zastitim od tebe...

radite sta hocete al ne ugrozavajte druge...ako se bodes bodi se za sebe al nemoj mene nagovarati...8-)

brate bodi se ti do sutra samo ne zelim da se sutra moj sin bode... ako ti imas zdrav razum i cistu pamet ti radi sta ti je volja... a ako ne mozes da rasudjujes to je druga stvar... necu ja da osnujem drustvo da tebe samog zastitim od tebe...

radite sta hocete al ne ugrozavajte druge...ako se bodes bodi se za sebe al nemoj mene nagovarati...8-)
A kako si ti, 'leba ti, zakljucio da se ja bodem?

separator_top.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

Kokain sve popularniji u EU

spacer.gif

London - U godišnjem izveštaju Agencije za narkotike EU navedeno je da je ove godine oko 4,5 miliona Evropljana koristilo kokain, što je za milion više nego u 2006.
Kokain najviše konzumiraju građani Španije i Velike Britanije, dok je najveći rast njegovog korišćenja zabeležen u Danskoj i Italiji. U izveštaju je navedena procena da je prošlog meseca dva miliona Evropljana imalo kokain.

Oko četiri stotine smrtnih slučajeva 2005. dovedeno je u vezu s upotrebom kokaina. Kanabis je još uvek najpopularnija zabranjena droga u Evropi, ali agencija navodi da interesovanje mladih za nju opada.
Ipak, agencija EU upozorava da je oko sedam odsto Evropljana, odnosno oko 23 miliona, prošle godine koristilo kanabis, te da ga oko tri miliona ljudi uzima iz dana u dan, ili gotovo svakodnevno.

E. R.

Па тек сада ми је јасно зашто неки толико инстистирају да се "придружимо ЕУ"!

UPRKOS TOME ŠTO IZVOZE GAS ZA GREJANJE PO EVROPI, RUSI DOPUŠTAJU DA IM NJIHOVO RODJENO PRAVOSLAVNO STANOVNIŠTVO UMIRE OD HLADNOĆE!

Pa vi iz DSS-a prodajte srpski elektroenergetski sistem ruskim mafijozama (da nije zaradio u cementari?)

p.s. i bez ulaska u EU naša omladina je upoznata sa čarima kanabisa koji dobijaju preko SRPSKOG ŠUROVANJA SA ALBANSKOM MAFIJOM.

KUPUJTE DOMAĆE!

Već vidim naslov u "Kuriru" - Direktor škole ponosno tvrdi da njegovi učenici i učenice puše samo cigarete!

UPRKOS TOME ŠTO IZVOZE GAS ZA GREJANJE PO EVROPI, RUSI DOPUŠTAJU DA IM NJIHOVO RODJENO PRAVOSLAVNO STANOVNIŠTVO UMIRE OD HLADNOĆE!

Pa vi iz DSS-a prodajte srpski elektroenergetski sistem ruskim mafijozama (da nije zaradio u cementari?)

p.s. i bez ulaska u EU naša omladina je upoznata sa čarima kanabisa koji dobijaju preko SRPSKOG ŠUROVANJA SA ALBANSKOM MAFIJOM.

KUPUJTE DOMAĆE!

Već vidim naslov u "Kuriru" - Direktor škole ponosno tvrdi da njegovi učenici i učenice puše samo cigarete!

Зар ниси имао већа слова??? И још се после усуђујеш да другима држиш придике.......
icon6.gif

Обере ти си овде убедљиво најнеобјективнија особа - како ти никада није пало на памет да цитираш увреде на које ја одговарам, него се правиш да их ниси ни прочитао.

pa, ako je neko ljakse, ne znaci da TI treba da budes k'o i on....

Ti Eremita stvarno ne znas gde zivis. Sto jes', jes', kokain nije nesto rasprostranjen u Srba. Al' se zato narod puca u venu sve u sesnaest, jede eksere k'o bombone, a o duvanju i da ne pricamo. Posto si Vracarac, zadji malo uvece u Crveni parkic ili na plato, pa sam gledaj kako se srpska pravoslavna omladina prekida od gandze. Podji u Akademiju ili Underground i videces ih na ekstaziju i LSD-ju. Za one teze slucajeve procunjaj po urgentnom, overdoziranih kol'ko volis. U stvari, znas sta, nadji mi punoletnog Beogradjanina koji nije probao neku vrstu psihoaktivnih supstanci i imas pivo od mene.
vidi malog sto sve zna :D

vidi malog sto sve zna :D

Čova nije mislio ništa loše!Samo je hteo da kaže da u Srbiji nije
najpopularniji koks!Ko se radi sa koksom?Samo krimosi,pevači i novo pečeni bogataši!
U Srbiji se svi ostali rade sa jeftinim drogama!Znači pajdo,ekseri,vu.tra i lekovi!
Ne znam kako je u NS,ali verovatno je ista priča,kao na platou i u crvenom parkiću!

Čova nije mislio ništa loše!Samo je hteo da kaže da u Srbiji nije
najpopularniji koks!Ko se radi sa koksom?Samo krimosi,pevači i novo pečeni bogataši!
U Srbiji se svi ostali rade sa jeftinim drogama!Znači pajdo,ekseri,vu.tra i lekovi!
Ne znam kako je u NS,ali verovatno je ista priča,kao na platou i u crvenom parkiću!
pa nisam ni ja mislio da je on mislio nesto lose ,samo sam se salio malo na racun njegove upucenosti ,nista zlonamerno :D

Back