Koju uobičajenu hranu ne volite da jedete?

kako se to radi? ako te ne mrzi...
Ne mrzi me
Grožđe opereš i poređaš u tegle. Zadendš poneku ljutu papričicu.
Napraviš rastvor od:
5 l vode
150gr soli
120ml sirčetne esencije
1 vinobran
Ne kuvaš, ne zagrevaš.
Naliješ rastvor u tegle i zavrneš poklopce.

Ako ti je mnogo rastvora, smanji proporcionalno

https://forum.krstarica.com/threads/grozdje.983131/ t
Slike su u temi

Ne mrzi me
Grožđe opereš i poređaš u tegle. Zadendš poneku ljutu papričicu.
Napraviš rastvor od:
5 l vode
150gr soli
120ml sirčetne esencije
1 vinobran
Ne kuvaš, ne zagrevaš.
Naliješ rastvor u tegle i zavrneš poklopce.

Ako ti je mnogo rastvora, smanji proporcionalno

https://forum.krstarica.com/threads/grozdje.983131/ t
Slike su u temi
još samo, otprilike, koliko grožđa treba za ovu količinu rastvora?

još samo, otprilike, koliko grožđa treba za ovu količinu rastvora?
Meni je izašlo 10 tegla
Ako ti ostane rastvor, možeš napraviti teglicu krastavaca, paprike, karfiola, ili šargarepe,biće ti odlično.

Jesi li videla moje tegle?
Ostalo mi rastvora pa sam i drugi dan kupovala grožđe u Lidlu, u temi Lidl je slika naknadno pravljenih

Poslednja izmena:
Meni je izašlo 10 tegla
Ako ti ostane rastvor, možeš napraviti teglicu krastavaca, paprike, karfiola, ili šargarepe,biće ti odlično.

Jesi li videla moje tegle?
Ostalo mi rastvora pa sam i drugi dan kupivala grožđe u Lidlu, u temi Ludl je slika naknadno pravljenih
da, videla sam 😍
tu stvar sam probala prošle godine i rekla da ću da napravim, pa si me sada ti podsetila na to
hvala

Roštilj

Ne mogu da smislim većinu mesa koje ide na roštilj, kao ni onaj odvratni zagoreli šmek roštilja. Sva gastronomska ružnoća i neelegancija ovog sveta su sadržane u jednoj prosečnoj roštilj-sesiji

Baklave, tulumbe, i sve slatkiše koji plivaju u ulju i izazivaju mučninu posle 3 zalogaja

Karađorđevu. Uvek mi je bacala na mokar karton uvaljan u prezle

Recimo ne mogu da smislim pihtije, kao ni paštete, salame, viršle, i skoro sve te suhomesnate proizvode (mada recimo neka fina pečenica ili šunka može da prodje ;) ), takodje ne mogu da smislim recimo ni podvarak (niti kiseli kupus generalno), ne volim ni recimo svinjska rebarca, kolenicu niti bilo šta spremano na svinjskoj masti, generalno ne volim svinjetinu, jedino praseće pečenje može (jer nema taj specifičan miris na svinju i boju kao meso odrasle svinje).
Takodje ne volim ni čorbast pasulj (pogotovo ne sa onom nekom kobasicom unutra, kolenicom, slaninom i tim sastojcima koje nikako ne volim) mada recimo prebranac derem i jako ga volim ali čorbast ne i eto u manje-više to bi bilo to, ne računam hranu koju nikad nisam jeo niti ikad dolazio u ikakav dodir sa njom.
E da recimo iako sam baš veliki ljubitelj ribe (gotovo sve vrste) recimo probao sam jednom soma i nije mi se svideo, nekako mi ima neki specifičan i bljutav ukus koji uopšte mi ne vuče na ribu i ono definitivno mi nije legao, verovatno jedina vrsta ribe koju sam probao a da mi se nije svidelo.
E da ne volim ni te neke popare, cicvare i slično, mada iskreno to nikad nisam ni jeo.

Znaci u principu ne volim svinjetinu, svinjske i suhomesnate proizvode, kao ni kiseli kupus i jela bazirana na kiselom kupusu i to uglavnom izbegavam.

E da i izbegavam i beli luk kad god mogu jer ono ne prija mi, vraća mi se i teško ga varim.

Back