Koju stvar popraviti?

Poruka
19.307
Recimo situacija:
Imaš muža koji se švaleriše/ženu koja se švaleriše, ćerku za koju si čuo/la da je žešće promiskuitetna i u kraju je zovu "Pušika" i sina koji je baš onako isfeminizirani gej, a možeš da ispraviš samo jednu od te tri stvari. Koju bi izabrali?

Recimo situacija:
Imaš muža koji se švaleriše/ženu koja se švaleriše, ćerku za koju si čuo/la da je žešće promiskuitetna i u kraju je zovu "Pušika" i sina koji je baš onako isfeminizirani gej, a možeš da ispraviš samo jednu od te tri stvari. Koju bi izabrali?

Прва два, ништа страшно.

Трећу ствар би било добро исправити, ако може, и све ок.

Recimo situacija:

Ништа ту не треба дирати. Ту се може само једно урадити ... Сви се изљубе и лепо свако да ради на свом начину ...одвојено ...

Ženu. Razvod. Ovo drugo će doći na svoje mesto ili neće. Ćerka uživa te svoje godine slobode pre nego što krene u sivilo bračnog života i seks sa jednim te istim i trčanje 24/7 oko podizanja dece. Sin je takav, pa je takav. Možda se i promeni jednog dana. Bitmije da se ne bode ili bode i upucava neke druge.

Ни ћерка није кримос, силеџија или лудак.

Смета ти шта ће свет да каже?

Pa sramota je, realno. Nema to ni veze sa svetom, svet bi pričao za bilo šta od ovo troje. Nego taj osećaj sopstvene sramote. Evo moj neki drug, ćerka mi se žešće odmetnula u te vode. Mora sad da je se odrekne. A mala ima 16 godina.

1000048557.jpg

Recimo situacija:
Kvačilo, čuje mi se kad zgazm pedalu pa negde pri vrhu. Kaže majstor da je plivajući, ali ne mora odmah. Cena oko 80 iljada... I sad razmišljam, preskupo je a ne mora odma, bolje da sačekam još malo.

Kvačilo, čuje mi se kad zgazm pedalu pa negde pri vrhu. Kaže majstor da je plivajući, ali ne mora odmah. Cena oko 80 iljada... I sad razmišljam, preskupo je a ne mora odma, bolje da sačekam još malo.
Zokn, pothitno da prestaneš da čitaš tarzaniju. 2025 je aloe

Ne bi trebalo da je zamajac ako se čuje kad pritiskaš pedalu. Zamajac je kad puštaš pa se zatrese prilikom kretanja i kad ga mu potopiš gas uz neko brdo on sa zadrškom primi gas. Neki od simptoma. Kupi bre automatika, 2025 je aloe

Back