Koju ste igru najvise puta obrnuli?

Ti nisi dovoljno pametan ni da startujes tu igricu zato cuti... Mojne i ja da smisljam nesto za kevu i level!!!

shibby

U i ti si sad pametan, a ko ti krikuje igre, znas kad cu da ti rusim sistem sad NIKAD. Ko ti instaliro igru????? A to sto lupaz za levele, pa tvoj mozak to ne moze ni da skonta a komol da smisli tako nesto:hahaha::hahaha:
Ajd molim te pokri se usima i idi na onaj tvoj podforum "tinejdzeri"

U i ti si sad pametan, a ko ti krikuje igre, znas kad cu da ti rusim sistem sad NIKAD. Ko ti instaliro igru????? A to sto lupaz za levele, pa tvoj mozak to ne moze ni da skonta a komol da smisli tako nesto:hahaha::hahaha:
Ajd molim te pokri se usima i idi na onaj tvoj podforum "tinejdzeri"

:klap:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
:eek:...he, mosa...znas li sta si uopste rekao??? Da, ja cu ti reci da si GLUP!!!:D
shibby salje ljubac :cmok: ,hehe...

:hahaha:
:cool:shibby :bye:

ви нисте нормални како вас не смори једна игра више пута??? мене сморе све игрице на пола па скоро ни једну игрицу нисам прешао, једино Fable...

Ni ja ne mogu da igram igre koje nemaju pricu..
Jednostavno postoje igre koje neko voli i koje moze da igra mnogo puta da mu ne dosade..

а ја баш волим игрице без приче, можеш да их играш изнова и изнова..игрице са причом су ти као филм..само ти као нешто ту додатно радиш...рецимо prince of persia...права прича само ти треба да стигнеш до дела где се прича наставља...као филм који гледаш неколико дана и сад не знам за вас ал ја не могу тај филм да гледам опет...ал добро само да кажем ово, не бих да скрећем с теме :) можда бих мого GUN још једном да обрнем...

Back