Ja obicno sve igre obrnem pa izbrisem,tako da neprelazim ponovo.Dobro neracunam izuzetke tj. igre koje mi se bash swidjaju npr.Cod 1,Far Cry,CoD 4...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
au bajo ti po ceo dan samo komp a?
Sto si u bolnici???a-a .... nego chesto sam u bolnici pa
Iskreno Gothic 2 mi je puno bolji.Jeli mozhda neko igro GOTIC 3 ( kazhu da je losh ) ???
NFS Most Wanted,Carbon,GTA San Andreas.... I NFS Underground 2
Brate Underground 2 nikad ne moze da mi se dosadi. Preso sam ga davput na Ps2, triput na kompu, i jos mi se igra.
Carbon se mnoogo lako prelazi ali svakog puta je zesci. A most wanted obozavam da igram.
A za san andreas ja sam zaludjen. Odkako sam dobio tu igricu igram je ko lud. U kompjuteru ta igrica mi nabivena sa modovima da jedva radi, zato sam morao da teram kevu cak u nemacku da mi kupi original za ps2. San Andreas uvek zapocnem ali bilo kolko da igram uvek mi se na pola puta dosadi s one misije, i ako mi verujes jos je nisam preso (licno), ali jesam skinuo 100% save file sa neta hihi.
A kao mali sam vreme trosio uz NFS High stakes i Gran turismo 2, sad igram GT4 a ,ako da bog, cu i da gubim oci na GT5 kad i ako izadje!![]()