Koju ste igru najvise puta obrnuli?

Igrao sam ja i uopste nije los bas suprotno EXTRA je. Presao sam ga jednom, a planiram da cim kupin nov komp predjem jos par puta. Za razliku od predhodnih delova u trojci mozes da zavrsis na tri raznicita nacina. Samo ako oces da igras poskidaj sve peceve sa www.worldofgothic.com sajta jer bez njih igrica ima jako puno bagova.

a-a .... nego chesto sam u bolnici pa
Sto si u bolnici???

NFS Most Wanted,Carbon,GTA San Andreas.... I NFS Underground 2

Brate Underground 2 nikad ne moze da mi se dosadi. Preso sam ga davput na Ps2, triput na kompu, i jos mi se igra.
Carbon se mnoogo lako prelazi ali svakog puta je zesci. A most wanted obozavam da igram.
A za san andreas ja sam zaludjen. Odkako sam dobio tu igricu igram je ko lud. U kompjuteru ta igrica mi nabivena sa modovima da jedva radi, zato sam morao da teram kevu cak u nemacku da mi kupi original za ps2. San Andreas uvek zapocnem ali bilo kolko da igram uvek mi se na pola puta dosadi s one misije, i ako mi verujes jos je nisam preso (licno), ali jesam skinuo 100% save file sa neta hihi :lol: .
A kao mali sam vreme trosio uz NFS High stakes i Gran turismo 2, sad igram GT4 a ,ako da bog, cu i da gubim oci na GT5 kad i ako izadje!:D:D:D

Brate Underground 2 nikad ne moze da mi se dosadi. Preso sam ga davput na Ps2, triput na kompu, i jos mi se igra.
Carbon se mnoogo lako prelazi ali svakog puta je zesci. A most wanted obozavam da igram.
A za san andreas ja sam zaludjen. Odkako sam dobio tu igricu igram je ko lud. U kompjuteru ta igrica mi nabivena sa modovima da jedva radi, zato sam morao da teram kevu cak u nemacku da mi kupi original za ps2. San Andreas uvek zapocnem ali bilo kolko da igram uvek mi se na pola puta dosadi s one misije, i ako mi verujes jos je nisam preso (licno), ali jesam skinuo 100% save file sa neta hihi :lol: .
A kao mali sam vreme trosio uz NFS High stakes i Gran turismo 2, sad igram GT4 a ,ako da bog, cu i da gubim oci na GT5 kad i ako izadje!:D:D:D

Underground 2 je stvarno VRH NFS-a !!!

Obicno ne ponavljam igre, ali ima par vrednih, uglavnom old-skul :D

Another World - previse puta

Starcraft, Diablo II - 5-6 puta

Warcraft III, Splinter Cell I - oko 4 puta

Blade of Darkness, Starlancer, Freespace II - 3 puta

Half-life I, AoE II - 2-3 puta

Homeworld - 2 puta

I na kraju Portal - ne znam ni ja vise kolko puta... mnooogo je kratak :P

Back