Koju pesmu bi voleli na svojoj sahrani?

+SpookyGirl+:
ili The legacy, isto od Maidena... svi bi se smorili za tih 9 i po minuta, koliko traje pesma.....

steta, svi bi se smorili... ja mislim da ce ljudima biti puno draze kad se budem okretala u grobu, a ne oko sebe, jer ih ovako uglavnom puno gnjavim i oni su stalno smoreni. dakle, to ce biti bolje za mene, sve ce biti ko da sam ja tu! a ja cu barem da uzivam u muzici. HA!

Uzivam u zivotu, uzivacu i dalje, a kada budem uradila stvari koje sam planirala, i obisla mesta koja me odusevljavaju, a kada pomislim da polako pocinjem da starim, ubicu se da se ne bih mucila kao skoro svi stari (ne zelim da mi se desi da vise ne mogu da sviram jer mi se ruke nekontrolisano tresu-posledica starenja),i da ne bih dozivela sahrane ljudi koji su mi jako bitni u zivotu.
Na sahrani samoubice:
AC/DC - Highway to hell
Pantera - Cemetery gates

hit:
i na mojoj verovatno. svestenik kaze: "bio je dobar covek..." i svi pocnu da ga gadjaju i vicu: "aj ne seri, i sam bog zna da to nije istina." i svestenik kaze: "pa i to sto kazes, tacno..."

pitanje je da li bi svestenik htio doci na moju sahranu, a kamoli da jos treba da traca o meni. ma daj, ja ocu u obliznji jarak! mozda zvuci bolesno, al ideju sam dobila od svoje bake. :lol:

_slipknot_girl_:
pitanje je da li bi svestenik htio doci na moju sahranu, a kamoli da jos treba da traca o meni. ma daj, ja ocu u obliznji jarak! mozda zvuci bolesno, al ideju sam dobila od svoje bake. :lol:

zanimljiva baka...
ma mene nece ni da sarane, to znam odma... ko da me sarani? moje telo ce da raskerece po ulici i da isutiraju delove i organe na sve strane... bicu srecan jedino ako moje srce pojede neka dostojna osoba da ga nosi u sebi... ili ako to bude neka loklana dzukela... sorry, opet tripujem...

Ocean_state:
Meni zvuci bolesno shto si ideju dobila od tvoje bake. Ali samo to.
Pa pametno. Nece ti ni biti vazhno jer ces biti mrtva. Ali mozhda te poyebe neki nikrofil.

ebga, baka mi je carica, ima 70 godina, totalno je prolupala po pitanju smrti, mislim kojoj staroj bakici padaju na pamet takve stvari. jos se juce izderala na mene kad sam si htjela kosu ocapariti, pa sam rekla da bi u skinere. :) sta ces to je genetika :)

Back