ochi_boje_meda
Početnik
- Poruka
- 20
Ja? Pa može "Anestezija", a ni "Umorna" ne bi bilo loše, od Ekatarine...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+SpookyGirl+:ili The legacy, isto od Maidena... svi bi se smorili za tih 9 i po minuta, koliko traje pesma.....
Onda moze nesto veselo..._slipknot_girl_:ja sigurno znam da ce ljudi na mojoj sahrani slaviti, sigurno
_slipknot_girl_:ja sigurno znam da ce ljudi na mojoj sahrani slaviti, sigurno
Slazem se sa tobom !!! Stairway to Heaven je nesto bas..... (comment is not needed)Slim_ShadY:Led Zeppelin-Stairway To Heaven
hit:i na mojoj verovatno. svestenik kaze: "bio je dobar covek..." i svi pocnu da ga gadjaju i vicu: "aj ne seri, i sam bog zna da to nije istina." i svestenik kaze: "pa i to sto kazes, tacno..."
Meni zvuci bolesno shto si ideju dobila od tvoje bake. Ali samo to._slipknot_girl_:pitanje je da li bi svestenik htio doci na moju sahranu, a kamoli da jos treba da traca o meni. ma daj, ja ocu u obliznji jarak! mozda zvuci bolesno, al ideju sam dobila od svoje bake.![]()
_slipknot_girl_:pitanje je da li bi svestenik htio doci na moju sahranu, a kamoli da jos treba da traca o meni. ma daj, ja ocu u obliznji jarak! mozda zvuci bolesno, al ideju sam dobila od svoje bake.![]()
Pa nagovori devojku da ti pojede srce.hit:zanimljiva baka...
ma mene nece ni da sarane, to znam odma... ko da me sarani? moje telo ce da raskerece po ulici i da isutiraju delove i organe na sve strane... bicu srecan jedino ako moje srce pojede neka dostojna osoba da ga nosi u sebi... ili ako to bude neka loklana dzukela... sorry, opet tripujem...
Ocean_state:Meni zvuci bolesno shto si ideju dobila od tvoje bake. Ali samo to.
Pa pametno. Nece ti ni biti vazhno jer ces biti mrtva. Ali mozhda te poyebe neki nikrofil.