UltraBasic
Domaćin
- Poruka
- 3.924
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve mogu, i kada moram i kada ne moram ali prodavnica, kupovina kućnih potrebština mi je toliko omražena da mi se plače kada moram da uzmem korpu u ruke i krenem od rafa do rafa.
Hajde kada su mi deca tu pa onda oni šetaju kolica i kupuju šta treba, a ja kao todler idem okolo i dosađujem. U suprotnom bih kmečala na kasi "hoću kući!". Par puta sam pozvala sina da dođe do prodavnice i pravi mi društvo.
Ni peglanje ne volim, smanjila sam na minimum, usisavanje mi je smaranje ali ko to pa i voli.
Šta vam je broj 1 na spisku omraženih obaveza tj. poslova?
Зар није све такоNe volim da cistim terase
A kad ih ocistim kroz dva-tri dana budu kao da ih nisam cistila.
Mnogo toga ne traje ni dan, terase bar tri dana hahaЗар није све тако![]()
Ручак, рецимо...Mnogo toga ne traje ni dan, terase bar tri dana haha
Ili sportski dresovi, tu ih sredim, ubacim u plakar, uvece su vec u korpi i smrde, zajedno sa carapama prasnjavimРучак, рецимо...
Pa, kad smo sve teški filozofi! Koliko puta nosim rasparne čarape, a sve su iz iste fijoke garderobera.Ne volim da slazem gace i carape, mnogo mi pipkavo to. Tu obavezu preuzela deca.
Ti si bas lenjivac hahahaKad bi nekako vess masina sama mogla da naspe Vanish pa onda i prasak...
![]()
Ma gde nisi, tesko ti da otvoris pregradu i sipas deterdzent. Ali ako sam sve to prostres, pokupis, opeglas i ubacis u plakar - prastamo tima nisam bre
samo to najmanje volim
![]()
Pa nisam rekao da to ne radim.Ma gde nisi, tesko ti da otvoris pregradu i sipas deterdzent. Ali ako sam sve to prostres, pokupis, opeglas i ubacis u plakar - prastamo ti![]()
Naravno. Nije da ne radim, već mi se to prosto ne sviđa.Pa nisam rekao da to ne radim.
ne pada mi na pamet da se izvlacim.
Samo ne volim.
![]()
Salimo se malo. Na kraju sto se mora nije tesko.Pa nisam rekao da to ne radim.
ne pada mi na pamet da se izvlacim.
Samo ne volim.
![]()
Pranje prozora, a pogotovu vrata kojih u stanu imam 12.Sve mogu, i kada moram i kada ne moram ali prodavnica, kupovina kućnih potrebština mi je toliko omražena da mi se plače kada moram da uzmem korpu u ruke i krenem od rafa do rafa.
Hajde kada su mi deca tu pa onda oni šetaju kolica i kupuju šta treba, a ja kao todler idem okolo i dosađujem. U suprotnom bih kmečala na kasi "hoću kući!". Par puta sam pozvala sina da dođe do prodavnice i pravi mi društvo.
Ni peglanje ne volim, smanjila sam na minimum, usisavanje mi je smaranje ali ko to pa i voli.
Šta vam je broj 1 na spisku omraženih obaveza tj. poslova?