Koju mašinu za poliranje kupiti?

Masina za poliranje.. kupi ovu i polovnu bolje nego nesto drugo top .. Danas sam malo radio sa njom nemam reci kako je dobra
.
IMG_20211020_131032.jpg

.

Kod nas su skupe polovne. Dodas jos 50-100e i kupis novu sa garancijom, koja nije odradila ni jedan auto, za razliku od polovne koja je odradila vise desetina, ako ne i stotina.
Pa I ovde su ove Rupes polovne po 200-250€ a inas ih dosta od hobby mehabicara koji rade 2 auta godisnje .. Tacno je da za 100€ vise kuois novu ali ako se bavis time svaki dan onda bi ja svakako tražio Rupes ..

Kod nas su skuplje, traze po 300-350 za novu. Hobisti ne kupuju Rupes, samo oni koji se time bave. Verovatno koriste dok traje garancija i posle prodaju, malo doplate i uzmu novu.
Koriste ima ljudi koji kupuju sve naj a ne znaju ni ekser zabiti . kupe pa kao naucice jednom dva puta probaju i zavrsi u garazi,, iznenadio bi se sta sve ima.. Tako sam uzeo pistolja za eksere koji vrdi 400€za 100€ nije dva eksera ukucao sa njim :D

Ja koristim obicnu polirku neke nemacke marke,nemam pojma kako se zove dok ne cidim, i ta radi evo jedno bar 13 godina i ni cetkice joj nisam jos menjao a ispolirala je ko zna koliko auta. Secam se da sam je platio 40-45€ i ta je sebe isplatia davnih dana.
E upravo to ko ne poliranje svaki dan to moze sa traje koliko hoces i tr jeftinije a kamoli neki bolji brend ..

Back