- Poruka
- 26.079
Taj Grand je toliko poskupeo kao da stvarno ima zlato unutra.Uglavnom ovu , kupujem kod mene na pijaci
![]()
+ Grand kad hoću da se " ubijem "
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj Grand je toliko poskupeo kao da stvarno ima zlato unutra.Uglavnom ovu , kupujem kod mene na pijaci
![]()
+ Grand kad hoću da se " ubijem "
![]()
Ja obrnuto. Ako ima.Ako nema mleka ja ne pijem kafu uopšte.
Dobro si preživeo. Opasno to može da bude, pogotovu ako je čovek alergičan.nije to ništa
mene ubole 30 pčlele
Meni je isto produženi ili kraći bez mleka nekako bezukusan. Hladan nes (topli zimi) i produženi sa mlekom pijem u kafićima kada naručujem kafu.Ja obrnuto. Ako ima.![]()
Ti si od onih koji kada zasednu uz jednu kafu i čašu obične vode ne znaju da ustanu? Pre nekog vremena seo, čekao nešto da završim po gradu pa imao dva sata lufta, popio kafu i koka kolu, pa još jednu koka kolu i nisam mogao dva sata da izdržim i čitam vesti i gledam prolaznike i prolaznice.Кад блејим, пијем дужи еспресо с млеком (топлим) и грицкам пластичну кашичицу.
Ti si od onih koji kada zasednu uz jednu kafu i čašu obične vode ne znaju da ustanu?

Нису пчеле криве већ накарадни српски закон који дозвољава да се опасности често дешавају и угрозе људе.Dobro si preživeo. Opasno to može da bude, pogotovu ako je čovek alergičan.
Jel taj grad u Srbiji ili nije ?То су "ћалде" за Филипсов Сенсео апарат.. А и он јефтин 30-ак еура и служи годинама. Тип кафе? Вер. нека комб.робусте и арабике. Купујем у граду код мене.
Pogledajte prilog 1571381
Pogledajte prilog 1571382
И ове две су на реду да пробам. Ујутро пре посла ова стронг ће да буде врх за буђење.
Kako se priprema? Piše da je jedna od najlepših na svetu.https://www.cremashop.eu/en/products/crema/coffee/jamaica-blue-mountain
Ovo sam kolegici iz Slovenije naručio za Božić, navodno među najboljima na svijetu.
Jel pio netko?
Pijem tursku Franck, ali najviše volim kvalitetan macchiato za van koji onda ohladim u frižideru.
Али ако муљавиш само једну кафу са чесмовачом 2, 3 сата можеш само да гледаш. Прво значи да си замлатотина а друго значи да немаш стални запослење и сталан извор прихода.Не мож ме одвоје од столицу у Казанџиско.
Знаш оно кад дође лето, па заседнеш у Казанџиско, и ми искусни увек седнемо тако да гледамо ка пролазу и гледамо рибе које у летњим аљинама и шорчићима шеткају док ми гледамо, а они мање искусни седну леђима окренути пролазу, па не виде ко све пролази.
Зими се блеји, обично, у Веспу. Имају и неке црнкиње конобарице.![]()
Nisi me razumeo. Ne dodajem mleko nikada u kafu.Meni je isto produženi ili kraći bez mleka nekako bezukusan. Hladan nes (topli zimi) i produženi sa mlekom pijem u kafićima kada naručujem kafu.
Ne znam, naručio iz tog finskog shopa dikektno na njenu adresu u Sloveniju.Kako se priprema? Piše da je jedna od najlepših na svetu.

Али ако муљавиш само једну кафу са чесмовачом 2,3 сата можеш само да гледаш. Прво значи да си замлатотина а друго значи да немаш стални запослење и сталан извор прихода.
Инђија.Jel taj grad u Srbiji ili nije ?
Ја не волим да пијем еспресо без млека. Не прија ми укус, а са млеком ми дође помало слаткаста и кремаста и попијем је са мераком.Nisi me razumeo. Ne dodajem mleko nikada u kafu.

Мене то не занима.
Мене то не занима.
Nisam videla cenu.Ne znam, naručio iz tog finskog shopa dikektno na njenu adresu u Sloveniju.
Mislim da je ta njena verzija za aparat za kavu, ali nisam siguran.
To je baš ta na koju sam stavio link, vjerujem da mora biti dobra, za te pare koje sam se isplazio za 100 gr.
![]()
Много тога а то колико ти имаш пара и како их зарађујеш ме стварно не занима.А шта те занима?
Много тога а то колико ти имаш пара и како их зарађујеш ме стварно не занима.