Meklaud
Iskusan
- Poruka
- 6.158
kafa nema rok trajanja, dodži dodži da pijemoNeka hvala, popi je sam da ti ne propadne.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kafa nema rok trajanja, dodži dodži da pijemoNeka hvala, popi je sam da ti ne propadne.![]()
I radiš u fabrici i po ceo dan visiš ovde plus imaš ženu i dete? Pričiče za malu decu.Kamion sam vozio 2018. Sada radim u fabrici. Nemam nikakav imetak, od imovine imam samo auto na svoje ime.
Ima, mojima poklonili neki ljudi Lavaco kafu i ona stajala nismo hteli da je otvaramo par godina, da stoji kao uspomena u špajzu na polici. Kada ja pogledam ona ima rok trajanja, uzmem i bacim.kafa nema rok trajanja, dodži dodži da pijemo
Pa ne dojim ga ja. A radno vreme je 8h. Nismo u robovlasništvu.I radiš u fabrici i po ceo dan visiš ovde plus imaš ženu i dete? Pričiče za malu decu.
Ma moraju formalno da stave. I na medu i na kafi ima rok trajanja a traju teoretski doveka. Kao i pirinač ako se čuva u tegli da ga ne izede ona buba zbog stajanjaIma, mojima poklonili neki ljudi Lavaco kafu i ona stajala nismo hteli da je otvaramo par godina, da stoji kao uspomena u špajzu na polici. Kada ja pogledam ona ima rok trajanja, uzmem i bacim.
Verujem ti, ali samo možda.Pa ne dojim ga ja. A radno vreme je 8h. Nismo u robovlasništvu.
Ok, ja čak ne verujem ni da SNS plaća botove.Verujem ti, ali samo možda.
Med je jedini prirodan proizvod koji nema rok trajanja, ako jensto posto prirodan. Moj otac ranije čuvao pčlele, pre 30 godina, još ga jedemo ako mi veruješ.Ma moraju formalno da stave. I na medu i na kafi ima rok trajanja a traju teoretski doveka. Kao i pirinač ako se čuva u tegli da ga ne izede ona buba zbog stajanja
Naravno da ima.kafa nema rok trajanja, dodži dodži da pijemo
Trenutno Espresso na aparatu. Koristim Lavazza kafu. Dok sam bio sirotinja pio sam C kafu i Doncafe na džezvi.
Pogledajte prilog 1571408
da li je to baš tako?A da se sad ne lažemo sad, kafa pripremljena u đevzi nije sirotinjska![]()
nije to ništaMed je jedini prirodan proizvod koji nema rok trajanja, ako jensto posto prirodan. Moj otac ranije čuvao pčlele, pre 30 godina, još ga jedemo ako mi veruješ.
Da je to dobro ne bi je pio Turčin nego Švaba.A da se sad ne lažemo sad, kafa pripremljena u đevzi nije sirotinjska![]()