Коју кафу пијете

Uglavnom ovu , kupujem kod mene na pijaci
469000077_1l.jpg

+ Grand kad hoću da se " ubijem "
kafa-grand-gold-200g-65550ca016b58.jpeg

Koji je to tip kafe i gde si kupio ?
То су "ћалде" за Филипсов Сенсео апарат.. А и он јефтин 30-ак еура и служи годинама. Тип кафе? Вер. нека комб.робусте и арабике. Купујем у граду код мене.
Screenshot_20240627_210601.jpg

Screenshot_20240627_210536.jpg

И ове две су на реду да пробам. Ујутро пре посла ова стронг ће да буде врх за буђење.

Priča se ali ja nisam našao potvrdu toga.
Да си дете 90-их, није ти требала ни потврда да се у бензин додавала солидна количина воде, довољно је било ујутро југа верглати 10-ак мин.
Јечам се додавао у кафу. У време санкција је било нужно сналажење.

U Bugari sada fino plaćaju? Samo ne znam do kada, nešto mi se čini da im se više ne isplatiš. Nego uživaj dok možeš. :)
Kamo sreće. Nego nisam ja Jovan Babunski da promenim nacionalnost za pare. Moram da rintam i patim od reume, sve me živo boli i uhvati me depresija kad prođe vikend i moram ponovo na šljakanje. Moram da pijem rakiju da se lečim, a tu mi niko ne pokriva troškove.

Kamo sreće. Nego nisam ja Jovan Babunski da promenim nacionalnost za pare. Moram da rintam i patim od reume, sve me živo boli i uhvati me depresija kad prođe vikend i moram ponovo na šljakanje. Moram da pijem rakiju da se lečim, a tu mi niko ne pokriva troškove.
Ma samo da te Bugari skinu sa platnog spiska, a nenvidim zašto bi više bacali pare, i ti si onda svoj na svome. Nećenti biti dosadno to budi uveren. ;)

Back