Koju Hrvatsku treba da priznaje Srbija?

Uh, baš pat pozicija. :( Oćemo sad plakat zbog toga? Evo ja prvi. :rida: :D

:hahaha: Nikada nije bilo Hrvata u hrvatskoj zemlji? :lol: E moj Vaso!

Nemoj Vasu. On ti voli fantazije. Uvjeren sam da ima pretplatu na Netflix. :mrgreen:

Tada Subotica nije bila u Srbiji, a Zagreb je bio u Hrvatskoj. :per:
Promašio si srž? Da ti ponovim: Hrvata je jedva bilo i u vukohebini zvanoj Zagreb, a kamoli južno u Bosni uz Savu..... Zatim, tih dana je postojala Srbija pod turskom okupacijom, a Hrvatska NIJE postojala. Postojala je nekakva Kraljevina Dalmoša, Hrvata i Slavonaca.. što samo po sebi govori o toj vašoj 'Hrvatskoj'. Habsburgovci su ujedinili ta vaša razbacana divljačka plemena!
Pa kaže: I Dubrovačka Republika je bila u toj vašoj 'Hrvatskoj'? Kako to da više niste i sami sebi smešni sa tim glupostima? :zcepanje:

Promašio si srž? Da ti ponovim: Hrvata je jedva bilo i u vukohebini zvanoj Zagreb, a kamoli južno u Bosni uz Savu..... Zatim, tih dana je postojala Srbija pod turskom okupacijom, a Hrvatska NIJE postojala. Postojala je nekakva Kraljevina Dalmoša, Hrvata i Slavonaca.. što samo po sebi govori o toj vašoj 'Hrvatskoj'. Habsburgovci su ujedinili ta vaša razbacana divljačka plemena!
Pa kaže: I Dubrovačka Republika je bila u toj vašoj 'Hrvatskoj'? Kako to da više niste i sami sebi smešni sa tim glupostima? :zcepanje:
Srbija nije postojala od 1459. do 1878. godine, a Hrvatska je postojala u kontinuitetu od 9. stoljeća do 1918. godine, kada su Karađorđevići ugasili Hrvatsku. Hrvati su domicilno živjeli južno od Save do mora, a ne obrnuto. Ništa ti nemaš pojma, moj Vaso. Baš ništa.

Da sam neki kulac u Srbiji, prekinuo bih diplomatske odnose sa ovom Hrvatskom koja je obična briselska konjušarnica i uspostavio odnose sa NDH! Objašnjenje: Ni Hitler nije toliko zahebao Nedićevu Srbiju kao ove današnje svetske 'demokrate'! :bravo:
Ali nema NDH bez granice na Drini. Voljan si nagovoriti Dodika da uključi Srpsku u granice NDH, hm? :think:

JA, kao pukovnik vojske Kraljevine Srbije uzimam sebi za pravo da napravim reviziju SVIH ugovora koje je potpisivao onaj smotani bankarčić Milošević!
Pa možda bude i rata, kako je svojevremeno govorio taj Milošević! z:lol:
:lol: Koliko ti imaš godina? Stotinu i kusur? :lol:

Je li ovo tvoja slika? :hahaha:

broj-jedan-alan-ford-830x0.jpg

Srbija nije postojala od 1459. do 1878. godine, a Hrvatska je postojala u kontinuitetu od 9. stoljeća do 1918. godine, kada su Karađorđevići ugasili Hrvatsku. Hrvati su domicilno živjeli južno od Save do mora, a ne obrnuto. Ništa ti nemaš pojma, moj Vaso. Baš ništa.

Ali nema NDH bez granice na Drini. Voljan si nagovoriti Dodika da uključi Srpsku u granice NDH, hm? :think:

:lol: Koliko ti imaš godina? Stotinu i kusur? :lol:

Je li ovo tvoja slika? :hahaha:

broj-jedan-alan-ford-830x0.jpg
Kada Hrvati budu u stanju da OBNOVE NDH, Dodika i 'bosanske' Srbe niko ništa neće ni pitati! :zcepanje:

принципијелно не треба признавати ниједну вештачку, лажну и злочиначку нацију, а таква је већина око нас

Ма јокс бре,
дати им свима државе и пустити их да се кувају у сопственим излучевинама !

... Hrvatska je postojala u kontinuitetu od 9. stoljeća do 1918. godine, kada su Karađorđevići ugasili Hrvatsku
...

Зло и наопако,
Карађорђевићи и сав српски народ су вас пригрлили,
сећаш се Краљевина Срба Хрвата и Словенаца ?

Па то су урадили и Аустроугари,
па не кажеш да су вас они угасили ?

Зло и наопако,
Карађорђевићи и сав српски народ су вас пригрлили,
сећаш се Краљевина Срба Хрвата и Словенаца ?

Па то су урадили и Аустроугари,
па не кажеш да су вас они угасили ?
Karađorđevići su ugasili Hrvatsku. Prvi put ikada. Ono što nije uspjelo dušmanima Turcima, uspjeli su Srbi. Nakon 1918. godine, nema više hrvatskih granica, nema Hrvatskog sabora, nema bana, nema hrvatske vlade, nema hrvatskih zakona... Ničega. Nastupila je pustoš i uništenje. Zahvaljujući Karađorđevićima koji su bili uništili Hrvatsku, što čak ni Mađari nisu nikada napravili.

Back