gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
smrc....sad sam se rastuyila...a bas sam s e obradovala necem novom
e, ukusi su razliciti...to sto se meni nije svidjelo ne znaci
da ces i ti biti razocarana : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smrc....sad sam se rastuyila...a bas sam s e obradovala necem novom
Trenutno sam u Crnoj Gori i procitala u jednom dahu Zaboravljanu goru Milisava Popovica. Verovatno zbog utiska koji me jos drzi, ali zaista prva prava knjiga epske fantastike kod nas. Kratke price sa tako razlicitim senzibilitetom da prosto ne znas za koju da se zalepis.
Neverovatno da se kod nas (u Srbiji) o toj knjizi ne prica toliko. Dobila 3 velike nagrade, sto je opet fenomen ako se zna da nasi balkasnki kriticari jos ne dozivljavaju SF zanr kako treba. Od tri, dve strane nagrade! Poslednja je, ako sam dobro shvatila, i Naj knjiga u 2008 godini u Crnoj Gori po izboru gradjana.
Jeste da joj je pun naziv Zaboravljena gora - Mitska bica Crne Gore, ali u njoj ima toliko toga bliskom nasem podneblju da je nikako ne treba vezati iskljucivo za CG. Cak sam citala da i sam autor to nije zeleo. Preporucujem Zduvace i pricu o Zagrivuku. Mada, i oni mali Strizavci su mi se uvuklji pod kozu.
I jos nesto, ako neko zeli da dodje do nje namucice se. Ja imam verziju treceg izdanja.
Teodor Sterdzen - Venera plus iks.
„Tajanstveno ostrvo” od Jules Verne
Da to su preporucili ovde svi po bar 3 putaHIPERION!!!!!
Ne znam da li je bilo predlozeno,ali skoro sam procitao ''Dnevna straza",pisac je Rus i desavanje je u Rusiji.Odlicna je pa je preporucujem.
Da u pravu si.Toga sam se setio tek sat vremena posto sam poslao poruku./Prvi deo je "Nocna straza" a ima i tr4eci samo ne znam kako se zove.I film je snimljen po prvom delu.
ne znam da li je najavljeno na ovom pdf-u
laguna je izdala ramu od klarka
http://www.laguna.rs/n1708_knjiga_susret_sa_ramom_laguna.html
609 kinti cena knjige ali mislim da se isplati imati je na polici
Za sve ljubitelje hard SF-a i trilera preporuka Mjevilovog "The city and the city", prevedeno od Laguninih dilbera "Grad i Grad."