Neznanko
Iskusan
- Poruka
- 5.497
Незнанко је мој стари познаник са другог форума (овде је дошао много касније но ја), па нема фрке око његовог имена.
А што се тиче спрдње... Богу ми, сами од себе спрдњу чините. Смија би вам се Раде у брк да којим случајем бане међу Црногорце данас. Господар и владика, знао је којим језиком збори, ком народу припада, ка што је знао да другог народа сем Србаља у Црној Гори (у његово време) нема.
Е сад, то што би Ти Пешео, ка и многи новопечени црногорци да се одрекнете свог порекла, свог језика, а посебно своје историје (Косовског завета, Лазара и Милоша), разумљиво је једино Килибарди о осталим Дрљевићима.
Šta mlatiš, srbuješ iz Danske druže...ako iko na svetu vas srbe iz dijaSpore ismejao, napravio od vas KLOVNOVE to sam ja lično imenom, prezimenom i pojavom. To su činjenice, a to koliko si nisko pao, znači da si nekad visoko leteo, a nisi imao krila.
Jadan si Jerimija tu zbora nema, mi koji smo genetski i rodjenjem Crnogorci, nemo nikakav problem da to kažemo i sad i uvek
A ti imaš pravo da plačeš, da se ljutiš, da suze roniš što Kinezi, Indijci, Korejanci nisu Srbi, to je tvoje pravo,
Cenim da si ti i tebi sličnoi ovde i svuda, najveći tumor na srpskom mozgu koji postoji.
Dzaba druže kmečiš ovde, kršiš pravila na portalima, to je samo dokaz, da si prso, da ne vladaš sobom ni materojom o kojoj pišeš.
Sve šta si se za života zalagao u vezi Srba i srpstva je propalo, otišlo do djavola, i to ti nije nauk da radiš gluposti, no i dalje se ponašaš neuračunljivo...gde srpski narod brukaš gde se god pojaviš sa svojim nacionalnim renesansnim srpskim idejama iz 18 veka.
Poslednja izmena: