Koji vam je omiljeni Youtube kanal?

Ja gledam dosta youtube - naravno muziku cesto, ali gledam razne druge sadrzaje - govore, predavanja, razne dokumentarce, drustvene teme itd. Ako mi se neki video svidi (ima onih koji prave razne analize na primer), ono da mi je bio informativan, dobro slozen, valjane i interesatne informacije i dobra prezentacija - onda se prikacim na kanal. Ne gledam posle sta sam se prikacio ali onda youtube me i obavesti da sa nekog kanala ima nesto novo - to je zgodno.

Imam svoj YouTube kanal.
Pratio sam zbog afričke muzike,vise ne
Screenshot_2024-07-02-23-13-23-515_com.google.android.youtube-edit.jpg

Koji vam je omiljeni Youtube kanal?
Na koliko kanala ste subskrajbovani?
Imate li vaš kanali i koji?
Šta najčešće gledate?
Imam svoj Youtube kanal, monetizovao sam ga i sad krckam neki sitan prihod od njega tu i tamo, u rangu da mi plati godišnje letovanje otprilike.
Snimam gradove i mesta gde idem sa gopro i dronom. Jedno vreme sam i pravio deep house mixeve ali generalno zbog monetizacije sam odustao jer nije lako da ne kažem jeftino sa licencama a možeš ispasti brzo ako ne paziš.
Sve radim za moju dušu i usput i ok mi je tako. Nemam ambicija za nešto više a i nije realno jer mi je niša onako suviše opšta i pokrivena.

https://www.youtube.com/@Dj0rdje1

Od kanala koje pratim opet većina ili su putovanja ili klopa, kao i oni sa copyright free muzikom koja može da se koristi.

Back