...osim ovog naravno......
i zašto?
i zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao i skoro sve druge na ovom Forumu....Već je bila tema o ovome.
Ali ova je skoroKao i skoro sve druge na ovom Forumu....
al' pre par hiljada godina.....
prosto ne mogu da verujemAli ova je skoro![]()
Ohoho, ako, jednom se zivi.U zadnje vrijeme zve više pp
![]()
pogledam i religiju, filozofiju, istoriju kad je nešto interesantno... sport kad je za komentar, itd.
pa naravno, gde nju da izbegnem..A psihologija?![]()
One sto koriste rec penis umesto *******?Samo fine i kulturne forumase![]()
One sto koriste rec penis umesto *******?
Pazi ti nju, forumase ne forumasice.
"Politika" je kao zen koan - zakoči mozak u apsurdu.Ceo forum mi je omiljen, sa tim da izdvajam Politiku jer tamo sta se može procitati ni na jednom drugom ne može![]()
Pa napiši nešto, majku mu.. šta nas samo gledaš..pogledam i religiju, filozofiju, istoriju kad je nešto interesantno... sport kad je za komentar, itd.
Ne stižem malo od tuđih mudrolija tu, a malo i od svojih privatnih koje tkajem u pripovedno tkanje, ali stoji šta kažeš.Pa napiši nešto, majku mu.. šta nas samo gledaš..![]()
Ma ti nas posmatraš ko što neki parove il farmu posmatraju.. samo da bi se čudio..Ne stižem malo od tuđih mudrolija tu, a malo i od svojih privatnih koje tkajem u pripovedno tkanje, ali stoji šta kažeš.![]()
![]()
Nije baš tako, ponekad me nešto zaintrigira, ali me mrzi da ulazim uvek i redovno u dubinu stvari.Ma ti nas posmatraš ko što neki parove il farmu posmatraju.. samo da bi se čudio..![]()
Ja volim da ulazim u dubinu stvari.Nije baš tako, ponekad me nešto zaintrigira, ali me mrzi da ulazim uvek i redovno u dubinu stvari.![]()