Ja se ionako ne bih udala za fanove Srdjana Skore.Noki, ako si ti od tijeh, znaj da te ne bih ženio.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ja se ionako ne bih udala za fanove Srdjana Skore.Noki, ako si ti od tijeh, znaj da te ne bih ženio.
Volim i ja bajadereJa od kolača najviše volim bajadere
Pogledajte prilog 1179871
Takođe krempita.teško mi je da odghovorim na ovo pitanje..jer volim sve kolace, toliko da moram da se kontrolišem
ali nekako mi je uvek na prvom mestu Krempita
Pogledajte prilog 1179416
Au, od ovoga voda na usta krece
Za ljeto je perfektan.Au, od ovoga voda na usta krece![]()
Kao što naslov kaže, koji je Vaš omiljeni kolač? Ako ne baš jedan, kakve kolače volite, kremaste, suve, čokoladne ili nešto sasvim drugo?
Ja volim razne, ali kad pomislim na omiljeni, dvoumim se između klasične i bele ledene kocke. Klasična ledena kocka mi je nekako za hladno vreme, a bela može leti, rashlađena, sočna...
Pogledajte prilog 1179336
Pogledajte prilog 1179337
Da čujemo Vas...![]()
Kao što naslov kaže, koji je Vaš omiljeni kolač? Ako ne baš jedan, kakve kolače volite, kremaste, suve, čokoladne ili nešto sasvim drugo?
Ja volim razne, ali kad pomislim na omiljeni, dvoumim se između klasične i bele ledene kocke. Klasična ledena kocka mi je nekako za hladno vreme, a bela može leti, rashlađena, sočna...
Pogledajte prilog 1179336
Pogledajte prilog 1179337
Da čujemo Vas...![]()
Mačkoni kao što rekoh treba više višanja ?Za ljeto je perfektan.
Obavezno jako ohladiti.
Mileram torta je isto super, dosta slicno i nije pretesko, pravi ljetni kolac.
Ja kad sam bio mali, pa to dole gde ima manje višanja , ja to lepo isečem
https://www.foodtempel.de/saftiger-kaesekuchen-mit-kirschen-und-muerbeteig/Mačkoni kao što rekoh treba više višanja ?
A koji je to kolač, daj recept?
Da ga sredim kako treba da bude![]()