Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Macak , mora vise visanja tu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Macak , mora vise visanja tu.

Neću da te mučim, ima prevod stranice.Predobar je.
https://www.foodtempel.de/saftiger-kaesekuchen-mit-kirschen-und-muerbeteig/
Prevedem ti recept kasnije ako zelis.
To ti je u biti posni sir, ali ne mora biti, bolje uzmi nesto slicno ovome da bude malo masnije:Neću da te mučim, ima prevod stranice.
Ali šta je kvark? To mi reci.
Uvijek moze vise visanja, ali super je stvar.Macak , mora vise visanja tu.

princes krofne, krempite i sampite...kokos kocke...pite svih vrsta...
onaj starinski patispanj sa visnjama, oblande, bombice, cupavci...
Da nisi zaboravio neki omiljeni kolač?cizkej, baklave, vanilice...

Nisam ovo probala,...mda, na slici grozno izgleda.Yup, kolac od sira i visanja s tzv. prhkim tijestom.
Meni je bas simpatican, kao one pite iz crtanih filmova.Nisam ovo probala,...mda, na slici grozno izgleda.
Ovo izgleda odlicno.2-ili neki kolač sa voćem - višnje , borovnice , jagode nešto tipa čiz kejk , obavezno sa mileramom
Pogledajte prilog 1179460
nije mi dobro ....![]()
Da znaš,..."vaša pita, gospodine"!Meni je bas simpatican, kao one pite iz crtanih filmova.
to je kao da pitas majku koje joj je omiljeno deteDa nisi zaboravio neki omiljeni kolač?![]()

tiramisu, kiflice, krofne, tri lece, lenja pita...
odbijam da biram...sve ih volim podjednakoto je kao da pitas majku koje joj je omiljeno dete![]()

Ne volim jedino kolače popularne među karijeristkinjama, koji se prave sa keksom umesto starih dobrih kora. Jedan od tih popularnih je i sveprisutni čizkejk.

Како старим тако и ја њих пре бирам.Ja od kolača najviše volim bajadere
Pogledajte prilog 1179871
Noki, ako si ti od tijeh, znaj da te ne bih ženio.
Ova druga fotka.Kao što naslov kaže, koji je Vaš omiljeni kolač? Ako ne baš jedan, kakve kolače volite, kremaste, suve, čokoladne ili nešto sasvim drugo?
Ja volim razne, ali kad pomislim na omiljeni, dvoumim se između klasične i bele ledene kocke. Klasična ledena kocka mi je nekako za hladno vreme, a bela može leti, rashlađena, sočna...
Pogledajte prilog 1179336
Pogledajte prilog 1179337
Da čujemo Vas...![]()