Koji vam je omiljeni fudbalski klub

Vas omiljeni klub

• Ukupno glasova
    11
francesco totti kiss GIF by AS Roma

FK Rad Beograd
NK Hrvatski dragovoljac Zagreb
S. S. Lazio

Nebitno kojim redosljedom.

"Neće Dragovoljac propast što ste ga vi svi skupa izbacili iz hrvatske lige, Dragovoljac će živjeti dalje jer ipak ima ljudi koji vole Dragovoljac, ne vole svi Jugoslaviju, ima ljudi koji vole i Hrvatsku znate ali vrlo malo.“

Bože dragi, zašto si ga uzeo prije vremena...

Manchester United - Moderni fudbal

Celzi - Engleska verzija Italijanskog kluba

Arsenal - Pravi tehnicki fudbal zbog kojeg svi pratimo fudbal

Liverpul - Fudbal bez plana i sistema,vise na neko ludilo igraju i na gol niotkuda

Real Madrid - Bezdusan klub ali sa dinamicnim i mocnim fudbalom

Barselona - Malo fudbal ekipa na velikom terenu

Atletiko Madrid - Fudbal pun strahova

Inter - Pametan ali iritatntan fudbal

Milan - Meksa verzija Intera

Juventus - Hladan fudbal bez dinamike

Real simbolise moc a zene vole moc,hladan nadmen aristokratski klub kraljevski jos bijeli dresovi
Ne znam realno mnogo o fudbalu, mada sam se potpalila jednom blizu Cecine kuće na onom stadionu i svesrdno podržavala čak i upotrebu pirotehnike u svrhu navijanja. Neka gori, bre!
Šta???
Real Madrid je moj izbor, onako-samo odokativno i laički, ali se ne menja već dugo. A, ni parfem se nije pokazao nimalo loše!

Ne znam realno mnogo o fudbalu, mada sam se potpalila jednom blizu Cecine kuće na onom stadionu i svesrdno podržavala čak i upotrebu pirotehnike u svrhu navijanja. Neka gori, bre!
Šta???
Real Madrid je moj izbor, onako-samo odokativno i laički, ali se ne menja već dugo. A, ni parfem se nije pokazao nimalo loše!
Zene vecinom vole Real, podsvjesno osjete moc i auru

Barselona je vise za umjetnike a Real vise za poslovni svijet i ambiciozne ljude

Svaki klub nosi auru

Auru Reala kao reprezentacija bi nosila Njemacka

Auru Barselone bi nosio Brazil

Auru Celzija bi nosila Italija

Pa ti si pravio anketu, a nisi stavio nijedan domaci klub, sto i nema smisla.
Usput - uvek sam postovao ljude koji navijaju za “svoj” klub, a ne pomodare koji se kite tudjim cvecem.

Domaci klubovi su jasni

Zvijezda ti je - Balkanska verzija Liverpula,

Jedan klub bez plana i sistema igre, koji vise igra na golove niotkuda,igra na atmosferu neku,hvata rivale na momenat i na guzvu

Partizan ti je - Balkanska verzija Barselone

Najljepsi fudbal od Ex Yu klubova igraju,kratki pasovi,akcenat na igracima sredine terena

Tvoj klub je onaj koji pripada tvom senzibilitetu a ne onaj koji je iz tvog grada ili drzave itd,iako moze da bude

Klub u kojem pronadjem sebe svoja, shvatanja i prirodu navijacu za njega nezavisno odakle je,a ne da mi stariji nametnu ili sredina to ne biram,ali u kom klubu vidis sebe ako zamislis sebe kao licnost ili fudbaler,e to je tvoj klub

Ja nisam navijac Barselone,ali kada igraju protiv Reala,blizi su mi,jer su umjetnicki tip kluba,imaju tu filozofsku crtu koju Real nema,koji je bezdusna Matrix firma koja samo pravi profit i jede konkurenciju, otudjen klub od obicnog covjeka.Za mene je fudbal tehnika,kreacija i poezija a ne industrija,fizikalija i vjestacka brzina

Zato je za mene fudbal Barselona a ne Real, Arsenal a ne Celzi,Hajduk a ne Dinamo,Fiorentina a ne Inter i Milan,Njuels a ne Boca Juniors

Real je matematicki najbolji, jedna industrija i firma koja ima uvijek profit i rezultate vece od svih,ali Real nije umjetnost.Real nije Messi i Maradona ,Romario, Rivaldo a Barselona jeste

Real je rezultat ne umjetnost.A fudbal je veliki i najpopularniji sport na svijetu ne zbog Reala i njegovih titula.Vec zbog Brazila i klubova koji igraju takav fudbal.Oni su doveli ljude sirom svijeta da prate fudbal ,a rezultate mnogi prave

Poslednja izmena:
Tvoj klub je onaj koji pripada tvom senzibilitetu a ne onaj koji je iz tvog grada ili drzave itd,iako moze da bude
Treba da bude klub barem iz neke blizine, nikad nisam podnosio kad neko navija za neki bogati i “veliki” klub spocitava nekog ko navija za svoj grad zbog losih rezultata, a toga je uvek bilo dosta.
Moze neko simpatisati neki klub s druge strane kontinenta, ali navijati je prejaka rec.

Treba da bude klub barem iz neke blizine, nikad nisam podnosio kad neko navija za neki bogati i “veliki” klub spocitava nekog ko navija za svoj grad zbog losih rezultata, a toga je uvek bilo dosta.
Moze neko simpatisati neki klub s druge strane kontinenta, ali navijati je prejaka rec.
Prije cu navijati za reprezentatciju koja igra lijep fudbal pa makar bili iz Juzne Amerike a ne da navijam za Srbiju koja mrcvari loptu i igra ruzan fudbal.Kada je Francuska dobila Hrvatsku 4 2 u finalu meni je zao sto ih nisu dobili 6 0,jer ono sto je Hrvatska igrala cijeli Mundijal je negacija fudbala kao igre,ta igra im je dobijela rezultat ali to nije fudbal.Mrcvare loptu 120 minuta i cekaju penala kada i to ne prodje prime koliko hoces.Fudbal uvijek mora biti pobjednik a ako Srbija igra taj pravi fudbal pa nema me srecnijeg

Obicni ljudi to gledaju finale vaaaau, Hrvatska cudo a meni je njihova igra bila poraz za fudbal.Zbog takve igre i tih timova fudbal gubi na popularnosti opada kao sport,gubi se sve sto je fudbal cinilo velikim.Fudbal zadnjih 20 godina je u velikoj krizi

Fudbal je stil i nacin, umjetnost to je Fudbal napravilo najvecim to najpopularnijim sportom.A nisu ga velikim napravili Jose Murinjo i slicni treneri koji ga unistavaju to svode polako na margine.Da se fudbal od pocetka igrao na nacin na koji je igrala Hrvatska na Mundijalu ili Celzi u Ls ili Italija,niko nikada ne bi pratio fudbal bio bi nebitan sport

Fudbal nije proracun i taktika,vec pokret, poezija,stos,vic,magija

Fudbal je sport broj 1 zbog Pele, Maradone, Ronaldinja a nijedan nije igrao za Real ili Juventus npr logicno,kada su bili carobnjaci,zbog njih mi svi pratimo fudbal ne zbog Mbappea,Ronalda i slicnijh.Oni su heroji jede ere u fudbalu kada je fudbal u velikoj krizi i kada gubi publiku

Poslednja izmena:
Atletiko Mineiro

Boka Juniors

Botafogo RJ

Boa iz Varžinja

Amazonas

Čapekoense

Kuiaba

UNAM Pumas

Sijetl Saunders

A što se tiče Evrope :

Napoli