analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.676
Ako je neki drugi klub u pitanju navedite u komentaru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima tu nekog romantizma.Roma nije klasicni Italijanski klub po nacinu na koji igraju fudbal
Real simbolise moc a zene vole moc,hladan nadmen aristokratski klub kraljevski jos bijeli dresoviČak sam kupila i parfem Real Madrid samo jer na bočici piše to!
Na sajtu Fragrantica jedan od članova je podelio impresije parfemom kratko i jasno:
"Smells like victory!"
It does!
Ne znam realno mnogo o fudbalu, mada sam se potpalila jednom blizu Cecine kuće na onom stadionu i svesrdno podržavala čak i upotrebu pirotehnike u svrhu navijanja. Neka gori, bre!Real simbolise moc a zene vole moc,hladan nadmen aristokratski klub kraljevski jos bijeli dresovi
Zene vecinom vole Real, podsvjesno osjete moc i auruNe znam realno mnogo o fudbalu, mada sam se potpalila jednom blizu Cecine kuće na onom stadionu i svesrdno podržavala čak i upotrebu pirotehnike u svrhu navijanja. Neka gori, bre!
Šta???
Real Madrid je moj izbor, onako-samo odokativno i laički, ali se ne menja već dugo. A, ni parfem se nije pokazao nimalo loše!
Pa ti si pravio anketu, a nisi stavio nijedan domaci klub, sto i nema smisla.Roma 1 glas, posto je nema u anketi
Pa ti si pravio anketu, a nisi stavio nijedan domaci klub, sto i nema smisla.
Usput - uvek sam postovao ljude koji navijaju za “svoj” klub, a ne pomodare koji se kite tudjim cvecem.
Treba da bude klub barem iz neke blizine, nikad nisam podnosio kad neko navija za neki bogati i “veliki” klub spocitava nekog ko navija za svoj grad zbog losih rezultata, a toga je uvek bilo dosta.Tvoj klub je onaj koji pripada tvom senzibilitetu a ne onaj koji je iz tvog grada ili drzave itd,iako moze da bude
Prije cu navijati za reprezentatciju koja igra lijep fudbal pa makar bili iz Juzne Amerike a ne da navijam za Srbiju koja mrcvari loptu i igra ruzan fudbal.Kada je Francuska dobila Hrvatsku 4 2 u finalu meni je zao sto ih nisu dobili 6 0,jer ono sto je Hrvatska igrala cijeli Mundijal je negacija fudbala kao igre,ta igra im je dobijela rezultat ali to nije fudbal.Mrcvare loptu 120 minuta i cekaju penala kada i to ne prodje prime koliko hoces.Fudbal uvijek mora biti pobjednik a ako Srbija igra taj pravi fudbal pa nema me srecnijegTreba da bude klub barem iz neke blizine, nikad nisam podnosio kad neko navija za neki bogati i “veliki” klub spocitava nekog ko navija za svoj grad zbog losih rezultata, a toga je uvek bilo dosta.
Moze neko simpatisati neki klub s druge strane kontinenta, ali navijati je prejaka rec.