Koji vam je bio glavni inicijator da zavolite borilacke vestine/sportove?

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
Sta je bilo glavni inicijator da zavolite borilacke vestine/borilacke sportove?

Setite se tog prvog trenutka, tog prvog "WOW efekta" :eek: i to nesto sto je na vas ostavilo veoma jak i snazan uticaj, i dobro razmislite pre odgovaranja da li je to zaista prvi faktor koji je delovao da zavolite ovo sve, jer je izuzetno lako prevideti prvi PRAVI faktor i navesto tamo treci, cetvrti.....

Nesto mi govori i da ce vecina navesti Brus Lija hehe, mada verujem da su i pre prvog gledanja nekog novog filma naisli na nesto drugo sto ih je zaintrigiralo za celu ovu pricu...

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
Jao Bojane, hvala za ispravku, ali sad nema u naslovu ono "prvi", jeste da ima glavni, ali glavni ne mora da bude i PRVI.

Meni je zanimljivo da vidim koji je bio ljudima PRVI a koji GLAVNI (ako glavni nije ujedno i taj prvi bio). Jer kao sto rekoh, prvi ne mora znaciti i da je glavni razlog...

Ako ne moze da stane sve u naslov onda stavi "Koji vam je bio prvi a koji glavni razlog da zavolite bor.v. i bor. sportove" ako ne moze ni to da stane stavi onda kraj BV/BS, tako 100% staje.

Kada uradis, izbrisi i ovaj moj post.
Hvala i sorry za mucenje, ali tema ce imati vise smisla onda.

Secam se to je bilo verovatno pocetkom osamdesetih :-) inace poticem iz vrlo obrazovane porodice pa sam morao da citam i tako jednog dana u Politikinom zabavniku nadjem fantastican tekst o gladijatorima u Starom Rimu.
Te novine sam cuvao i taj clanak hiljadu puta citao, jbg fascinirao me zivot i trening tih antickih boraca i onda pokusavao da vezbam klinacki ali taj plamen se upalio i ne gasi se ni danas.
Kakvi Brus Li i ostala ciganijada to me nikada nije zanimalo.

Back