Koji tip žene je najprivlačnij

Koji tip žena vam je najprivlačniji?

• Baltički

• Nordijski

• Uralski

• Alpski

• Dinarski

• Pontijski

• Mediteranski

• Kromanjonski

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne mislim da su svi muškarci spali na te niske grane, ona koja da kako rekoše na prethodnoj strani i neki aminovaše, radodajka ili ne
Mnogo glupo.
Ali, eto, valjda neću ja da vas branim, ako sami tako tvrdite.

A misliš da je pametnije srozavati žene na nivo kučeta, volite li više crne dobermane šiljatijeh zuba, ili šarene haskije plavijeh oketa?

Moj tip žene je slobodna žena, koja razmišlja svojom glavom i nije opterećena gomilom kompleksa, koja se ne folira i ne femka, nego živi to što jeste. Inteligentna je, svesna svog tela i svoje sexualnosti i živi tu svoju sexualnost.
Na Balkanu takve žene nose jedno možda pežorativno, ali meni drago ime - RADODAJKA.

I zabole me baš uvce sve sa mindjušom da li joj je lice kockasto, a obrazi bucmasti.

A ostali kako hoće.

od kad je radodajka inteligentna zena koja razmislja svojom glavom???
u moje vreme radodajke su bile one plitkog mozga koju je jeebo ko je stigo.vremena su se izgleda promenila....

Ima i takvih, bilo je i biće ih, ali to nisu one koje daju rado, nego daju zato što misle da tako treba i da nisu zaslužile bolje.
U moje vreme imao sam priliku da upoznam i jedne i druge. Ove o kojima ja pišem su uvek birale s kim će, kad će i kako će i bilo ih je baš briga šta palanka o njima priča, a ove o kojima ti pišeš su bile i ostale otirači koje je vukljao ko je hteo i kako je hteo.
Na žalost su u našem siromašnom jeziku i jedne i druge nazvane zajedničkim imenom. Nije to toliko problem jezika, koliko je problem naših ljudi i totalno bolesnog i licemernog odnosa prema sexualnosti i žensko-muškim odnosima.

pandan radodajke u muskom rodu je svastojeb :hahaha:

E vidiš, kod muškaraca je već drugačije - svaštojeb je onaj koji ne bira.
Ali za one koji su omiljeni kod žena imaš već gomilu naziva - šmeker, švaler... kad bi krenuli od Š prema A nabrojali bi ko zna koliko imena. Svaki zaseok u Srbiji ima svoj počasni naziv za velikog ebača.
I tu se lepo može videti koliko smo u stvari malo odmakli kad je emancipacija žena u pitanju.

A misliš da je pametnije srozavati žene na nivo kučeta, volite li više crne dobermane šiljatijeh zuba, ili šarene haskije plavijeh oketa?

Moj tip žene je slobodna žena, koja razmišlja svojom glavom i nije opterećena gomilom kompleksa, koja se ne folira i ne femka, nego živi to što jeste. Inteligentna je, svesna svog tela i svoje sexualnosti i živi tu svoju sexualnost.
Na Balkanu takve žene nose jedno možda pežorativno, ali meni drago ime - RADODAJKA.

I zabole me baš uvce sve sa mindjušom da li joj je lice kockasto, a obrazi bucmasti.

A ostali kako hoće.
Свако би је за снајку пожелео. :zkez: Ево баш ових дана упознах једну по тој дефки, на стражи је била, фино јој стоји униформа, јаши неку огромну моторчину, а екстра изгледа, пица плавушица по ПС-у. Само није так'а за класичног Балканца, не би им'о ко гаће да пере. :D

У мојој губернији те које живе ту своју сексуалност описује изрека "куме, неко нам .ебе твоју жену", која у интерпретацији Вандиног комшије Бузе гласи "куме, жени се, да и ја нешто .ебем". Код локалног живља мађарске националности постоји анегдота о томе како су се у кафани окупили швалери забринути појавом конкуренције у близини заједничке љубави, оно "ембери, неко нам .ебе Хајналку". :)

stop-nasilju-nad-zenama.jpg

@
Više ne postoje u potpunosti adekvatni primeri nekog pod tipa .
Većina je sklop dva,nekretko i tri...

Kod nas se po regijama samo menja redosled činilaca u ukupnoj genetici ...

Neretko se javlja recimo balto-slovenski i dinarski tip...ima i kromanjonskih(gle čuda:lol:) i mediteranskih primesa.

Sustina je da pojedinac danas retko moze sasvim pripadati jednom pod rasnom tipu a da do izrazaja ne dodju jos neke druge karakteristike nesvojstvene tom tipu.

Ako ti je otac Norik( svetli dinarac, smedja kosa plave oci itd), a kod majke dominira balto-slovenski izgled, ne vidim kako bi ta osoba mogla biti bas oličenje nekog pod-rasnog tipa. I na to sve oboje imaju makar nesto malo južne genetike taman toliko da dete ima tamno smedju kosu i bradu npr.

- - - - - - - - - -

I da ga ne zovu "švabo" :lol:

Back