baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Sve nasmejane zene su lepe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve nasmejane zene su lepe![]()
Ne mislim da su svi muškarci spali na te niske grane, ona koja da kako rekoše na prethodnoj strani i neki aminovaše, radodajka ili ne
Mnogo glupo.
Ali, eto, valjda neću ja da vas branim, ako sami tako tvrdite.
od kad je radodajka inteligentna zena koja razmislja svojom glavom???
u moje vreme radodajke su bile one plitkog mozga koju je jeebo ko je stigo.vremena su se izgleda promenila....
znaci radodajka I i radodajka II
pa moramo ih nekako razlikovati ako se vec isto zovu
pandan radodajke u muskom rodu je svastojeb![]()
od kad je radodajka inteligentna zena koja razmislja svojom glavom???
u moje vreme radodajke su bile one plitkog mozga koju je jeebo ko je stigo.vremena su se izgleda promenila....
Свако би је за снајку пожелео.A misliš da je pametnije srozavati žene na nivo kučeta, volite li više crne dobermane šiljatijeh zuba, ili šarene haskije plavijeh oketa?
Moj tip žene je slobodna žena, koja razmišlja svojom glavom i nije opterećena gomilom kompleksa, koja se ne folira i ne femka, nego živi to što jeste. Inteligentna je, svesna svog tela i svoje sexualnosti i živi tu svoju sexualnost.
Na Balkanu takve žene nose jedno možda pežorativno, ali meni drago ime - RADODAJKA.
I zabole me baš uvce sve sa mindjušom da li joj je lice kockasto, a obrazi bucmasti.
A ostali kako hoće.
laku je njemu kad ima i rezervnu glavu, kad se jedna pregreje-uključi drugu, o prvu stvai na stendbaj![]()
To tek u poznijim fazama života počne i ona rezervna glava da se upotrebljavaza za još nešto osim za šišanje.
znala sam da se tapirate..e moj ti..