Koji tip osobe/zene vas nervira?

jao krhka bica :lol:
izludjujem kada drame :shock:
hladno im je u sred avgusta i nose najlon carape u istom tom avgustu na 40 stepeni jer ih bole vene.idu rano na spavanje jer su zaboga premorene od ne radjenja nicega ceo dan.jedu ko pticice jer imaju lose varenje i za isto piju gomilu lekova i cajeva.kada se rukuju sa tobom ne pruze ti normalno ruku nego je nekako okrenu da im nadlanica bude gore tako da ne mozes da ih uhvatis normalno nego nekako za pola ruke,a kada ih ne daj boze u cinu rukovanja onako normalno stegnes imas osecaj da ce dusu da ispuste koliko su mlitave.kada se prica o nekim zravstvenim problemima,bolestima i slicno cini ti se da ce da padnu u nesvest koliko su prebledele,a da ne spominjem vadjenje krvi iz prsta ili ne daj boze vene da je padanje u nesvest nezaobilazno i dugo prepricavanje tih trauma iz doma zdravlja.porodjaj su zaobisle nemanjem dece.
u prisustvu takvih osoba,ciji svi problemi nisu stvarni koliko su se one nabedile da postoje,i sama pocinjem da se osecam bolesno i slabo i zato mrzim njihovo prisustvo.mislim to prenemaganje,slabasne pokrete i ostalio.

sve se slazem ali zaboravila si da dodas i-kada te takve pogledaju pa onako ostave utisak kako su jadne il im nesto kazes da nisu trebale tako da urade a one zaplacu "jadnice " kao da si im pobila celu porodicu i naprave takvu situaciju da ti ispadnes kriva sto si ista rekla. znam jednu takvu ufffffffffffffffffffffffffffffffff

1.Tip koji sve oprasta muskarcu...,ne vidi njihove mane,ali zato zenama "nadje dlaku u jajetu"...To potpuno odsustvo zenske solidarnosti,a "progledanje kroz prste" na muske mane...Uglavnom prisutno kod kompleksasica i ljubomornih zena...2.Glupost...Izbegavanje ozbiljnih tema,a forsiranje traceva 3. Bezosecajnost i manjak empatije

1.Tip koji sve oprasta muskarcu...,ne vidi njihove mane,ali zato zenama "nadje dlaku u jajetu"...To potpuno odsustvo zenske solidarnosti,a "progledanje kroz prste" na muske mane...Uglavnom prisutno kod kompleksasica i ljubomornih zena...
I mene izludjuju takve zene,u sobi punoj zena i jednim muskarcem one se zalepe bas za njega i gledaju ga kao Boga. Malo je zena koje imaju zdrav odnos prema svom i suprotnom polu.

mene nerviraju one neskoncentrisane osobe, neparlamentarne, koje ne znaju da uđu u suštinu razgovora a stalno nešto blebeću
i nerviraju me oni sto često koriste JA
nerviraju me oni što njore ili ti mudruju
nervira me svako ko ističe svoje osobine , naravno one pozitivne ,

Ne volim licemere....UOPSHTE ne volim licemere....a 70% (ako ne i vishe) mojih shkolskih drugarica se tako ponashaju...

Zatim, koristoljubive...druze se s tobom ne bi li ti izvukli koju kintu, ili neshto tog tipa...u odnosima zena-mushkarac zovu se SPONZORUSHE

I one devojke shto ne zaklapaju usta, a nishta pametno ne kazu, sve one znaju, sve su one videle, probale, svuda su bile.....mislim da ste taj tip vec naveli.....ali stvarno to ne podnosm....

I naravno (i to ste naveli)one koje ne biraju sredstva kojima ce doci do zeljenog cilja, ma gaze preko mrtvih ako treba...
Ima njih josh doooosta ;) al da ne nabrajam sad....podrazumeva se da se slazem sa ovim shto ste dosad naveli :-)

na prvom mestu su one tipa "jadna ja,al sam nesrecna" one me toliko nerviraju da bih sutao u dupe.
druge su one koje se petljaju gde im nije mesto i moraju sve da znaju u prevodu da budu deo neke price.
trece su one koje pricaju o tome sta koji momak vozi a vamo pricaju da nisu sponzoruse(a loze se samo na one sto voze bmw, audi itd.)
protiv sponzorusa nemam nista ali nemoj da mi prosipas pricu kao NISAM SPONZORUSA,a vamo se samo vozim sa momcima koji voze besna kola-nevolim licemerne cure.

Devojka-parazit tipa "ja sam plava, smotana i nista ti ja ne znam - jel mozes ti umesto mene to uraditi?" Ona ne zna kako se uplacuje racun u posti, ne zna da ukljuci ves masinu a menjanje sijalice je odvec hc fizicki posao za njeno krhko bice. Ajde sto se nakace nekoj momcini zeljnoj toga da spasava nejake mutave princeze, ali kada krenu da se pekmeze i devojkama, e to mi nikad nece biti jasno.

Devojka-parazit tipa "ja sam plava, smotana i nista ti ja ne znam - jel mozes ti umesto mene to uraditi?" Ona ne zna kako se uplacuje racun u posti, ne zna da ukljuci ves masinu a menjanje sijalice je odvec hc fizicki posao za njeno krhko bice. Ajde sto se nakace nekoj momcini zeljnoj toga da spasava nejake mutave princeze, ali kada krenu da se pekmeze i devojkama, e to mi nikad nece biti jasno.

Haha, mene to izuzetno zabavlja. Imala sam jednu ili dve takve pacijenkinje. Manipulatorke. Al' to kod mene ne prolazi :lol: Secam se jedne sto je tako izigravala jadnicu, a kad sam pocela da je podyebavam uralala je na mene kao lavica, uopste vise nije bila krhka :lol:

Мој идол и мој животни сан! :(

Желим да постанем таква, и фарбам се у плаво...и све....:(

Хоћу да будем мутава пекемез-девојка коју ће неко да носи као кап воде на длану!!!

То су паметне жене.

Мој идол и мој животни сан! :(

Желим да постанем таква, и фарбам се у плаво...и све....:(

Хоћу да будем мутава пекемез-девојка коју ће неко да носи као кап воде на длану!!!

То су паметне жене.

i mene nerviraju ali samo zato sto sam im zavidna!!!!!
pametne nego sta,sve znaju ali nista ne rade niti to kome pada na pamet da
od njih trazi.
i drze ih ko malo vode na dlanu.
pokusavam ja to da primijenim ali mi stvarno ne uspijeva.
nazalost.......

Back