tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
e da nerviraju me i osobe koje se samosazljevaju,.traze od drugih da ih zale i vecito prave zrtvu od sebe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ooo moja tetkae da nerviraju me i osobe koje se samosazljevaju,.traze od drugih da ih zale i vecito prave zrtvu od sebe...
ooo moja tetka
svi njeni razgovori se svode na
-ja sam jadna bolesna,niko me ne ceni,sve moram ja,mene svi maltretiraju
najveci hit je bio kad je rekla mojoj mami "ee blago tebi,tvoj muz(a njen brat je l) je umro a mene moj nervira svaki dan" :shock:![]()
A nerviraju me i "krhka bica". E, njima stalno treba ugadjati, pomagati, stalno im je ili zima, ili je losa kafa, ili se boje mraka, ili im se desava nesto strasno, pa onda svi koji su na okupu moraju da se posvete pomaganju i popravljanju njenog raspolozenja...
Pored gorepomenutih ja bih još dodala fenomen žene sline kao kategorije koja meni izuzetno ide na nerve. Elem, radi se o ženi koja je nipočemu interesanta. Više je lepa nego ružna, ali nema ništa unutra zbog čega bi zračila. Nije glupa ali razgovori sa njom nisu ništa posebno, solidno je uspešna iako je uvek bila super đak. Idealna za suprugu (lepa, mirna i tiha). U društvu se uglavnom smeši, nikada ne vodi glavnu reč. Ne zna da ispriča vic, niti dobru foru.
I kad je već banshee spomenula - ovo je tip žene koja kada se ruqje sa vama imate osećaj kao da ste stegnuli upravo preminulog pacova.
kakav primer:shock:
Јој, мене те "крхке" баш привлаче.Наравно, кад то раде умерено, а не као неки примери пасивно-агресивних поремећаја личности што су други спомињали на теми. И знам да је фолирање, али уме некад да буде врло слатко.
E sad si me razovcarao.... Takve te privlace![]()
Па што?Уме понекад то скретање пажње на себе да буде привлачно, нарочито ако је од одговарајуће особе и на одговарајући начин...
Feministice,malo sta utice na moje zivce kao one.
3) I na kraju, najvise me nerviraju zene koje ti ne stisnu ruku prilikom pozdrava, vec kao da treba da ti bude cast sto upoznajes jednu mlitavu ruku, a to uvek znaci i takvu istu osobu
da li se ikad zapitate zasto vas neki od tih tipova osoba nervira?
da li se ikad zapitate zasto vas neki od tih tipova osoba nervira?
ovo mi je bas cudno da procitam od tebe...NaravnoNeke me nerviraju zato sto su nevaspitane, nekada se radi o pitanju stila - neke stvari su u mom svetu nedospustive, nekada me jednostavno nervira temperament koji je sasvim drugaciji od mog, a neke me, naravno, nerviraju zato sto im zavidim! A na cemu im zavidim: na tome sto taktikama dolaze do vidljivih rezultata - osvajanje teritorije, unapredjenje, veci zivotni standard i slicno
![]()
Da se razumemo: ne zavidim ja njima na tim ostvarenjima, nego na karakteru koji im dozvoljava da se tako ponasaju![]()
Ne.Zasto?
ovo mi je bas cudno da procitam od tebe...