Koji tip cure volite?

Koji tip cure volite?

• One sto prodaju muda za bubrege (moralne)

glasova: 5 45,5%
  • Slobodne (iskusne)

glasova: 6 54,5%

• Ukupno glasova
    11
Iskusna se postaje korišćenjem puno penisa a mnogi tipove takve pametnice vole ali komischerweise žene one sa malo kilometraže

Sto?
Нисам баш разумео шта си хтела рећи али мислим да незрели воле те 'слободне', јер схватиш да је најлепше онда када у жени пронађеш неког ко ти је и љубав, и пријатељ, и саборац, али и ослонац...Таква жена је само једна

Нема посебнијег осећаја него да знаш да си тој за тебе посебној жени баш ти посебнији и вреднији од свих мушкараца на свету. То је љубав а људи данас заборављају на то. А љубав и срећа су смисао живота у неку руку :)

Hahahaha....za godinu dana, koliko sam ziveo u CG, potpuno sam se uverio u suprotno za cure.
U zivotu nisam vise seksa sa vise razlicitih cura imao za tako kratko vreme nego tad :)

Poenta je: casne su i postene i 'teske za zavodjenje', dok ne vide da ce da dobiju punu diskreciju (kako bi se njihova cedna slika sacuvala).
A ja, kao stranac koji je tu privremeno, i uskoro ide, naravno da dajem punu diskreciju.
Tako da..... 😎😎😎
Sounds familiar.

Не волим оне које причају о моралу јер из тога исијава агресија, ни оне које су "тешке" јер то за мене значи незаинтересованост а са њима немам шта да тражим, а та особина ми је и ирационална ако је она стварно заинтересована.

Волим оне које су нежне, емпатичне, заинтересоване, интелигентне, и које су ми физички привлачне. Иначе, неко ко ми је ментално привлачан аутоматски ми то утиче и на доживљавање те особе као физички привлачније, кад кажем 'лепа женска' то истовремено значи и физички и ментално привлачна особа.

Back