Koji taxi koristite?

INTERESUJE LI KOGA - ODNOS VLASNIKA PREMA ZAPOSLENIM TAXISTIMA ? NE ZNAM ZA DRUGA UDRUŽENJA ALI " NACIONALNI TAXI " JE PRAVA PRIČA . NEKA SE JAVE BIVŠI TAXISTI IZ NACIONALNOG I NEKA NAPIŠU PRAVU ISTINU . NEKA I STRANKE ZNAJU " DOBRE " USLOVE RADA TAXISTA .
P.S. MOGLA BI TO DA BUDE I NOVA TEMA . NAROD BI SAZNAO NEVEROVATNE STVARI .
NASTAVAK - SLEDI .

Poslednja izmena od moderatora:
INTERESUJE LI KOGA - ODNOS VLASNIKA PREMA ZAPOSLENIM TAXISTIMA ? NE ZNAM ZA DRUGA UDRUŽENJA ALI " NACIONALNI TAXI " JE PRAVA PRIČA . NEKA SE JAVE BIVŠI TAXISTI IZ NACIONALNOG I NEKA NAPIŠU PRAVU ISTINU . NEKA I STRANKE ZNAJU " DOBRE " USLOVE RADA TAXISTA .
P.S. MOGLA BI TO DA BUDE I NOVA TEMA . NAROD BI SAZNAO NEVEROVATNE STVARI .
NASTAVAK - SLEDI .

A mi tete sto se javljamo na telefone???!

Taksirao sam godinu dana. Tri meseca u Novusu i ostatak u Vip-u, proslo je dve godine od onda. Non stop si pod pritiskom, ne zato sto te poslodavac tera, tj. tera te indirektno preko uslova ( citaj: rente). Plati rentu a vozi kad hoces i koliko hoces. Da bi zaradi nesto, moras da vozis bar 12 sati minimum (bilo je likova koji su vozili i preko 30 sati). Nezgodno je sto ne mozes biti bolestan, nema praznika, nedelje i ostalih ljudskih stvari. Mozes da nevozis ali renta ide, pa ti vidi. Pokusavao sam da ne vozim nedeljom, ali onda sedim kuci nervozan i jedem svoja m..a jer moram da platim 2.000din za taj dan tako da mi ode zarada od subote na to. Sve u svemu dosta stresno.
Dobro sam poznavao grad i pre taksiranja pa mi je bilo relativno lako snaci se a mozete zamisliti kako je bilo ljudima koji ga ne poznaju i moraju da stignu za 2,3,5 minuta na adresu. Ili im sedne stranka u vozilo i kaze adresu a oni neznaju na koju ce stranu. Mucno.

Back