Koji taxi koristite?

Meni rekoše da je SOS sad najjeftiniji, jes' da im kola nisu baš neka, ali za to malo šta fali?

Tacno je da je trenutno SOS taxi najjeftiniji ali..... kakva usluga moze da se ocekuje sa cenom od 30 din. po kilometru,
koju sada imaju ???
Sa tim cenama je nemoguce funkcionisati tj. odrzavati vozilo, placati porez, doprinose i
ostalo !!!
Prosle godine je cena plina bila 36 din. a cena km. oko 40 din. u vecini udruzenja. Trenutno
je plin 52 din. a SOS je spustio cenu kilometra na 30 din, tako da je samo pitanje dana
dokle ce moci tako da opstanu.

Naš taxi nelegalan? Zašto? Oni su valjda jedini kojima inspekcija nije oduzela nijedan auto.
verovatno se nismo razumeli, NAŠ TAXI je 100 % legalan i to sam saznao pre 6-7 dana
pošto sam u poslu koji sada pruža asistencije inspekciji i ljudi kažu da jedino sa njima nema problema, njihovi vozači nose i M-2 obrazce tj papir kojim na licu mesta dokazuju svoju prijavu u PIO, znači nisam mogao da verujem dokle su ljudi i organizacija u toj firmi došli da na licu mesta u slučaju kontrole inspekcije rešavaju sve dileme i nesporazume. Svaka čast i sada tvrdim da je NAŠ TAXI 1OO% legalan i ako ne i najjeftiniji u Novom Sadu a o higijeni vozila neću ni da komentarišem jer nijedanput nisam ušao u vozilo da nije mirisalo a kamoli bilo prljavo :klap: :worth:

Tacno je da je trenutno SOS taxi najjeftiniji ali..... kakva usluga moze da se ocekuje sa cenom od 30 din. po kilometru,
koju sada imaju ???
Sa tim cenama je nemoguce funkcionisati tj. odrzavati vozilo, placati porez, doprinose i
ostalo !!!
Prosle godine je cena plina bila 36 din. a cena km. oko 40 din. u vecini udruzenja. Trenutno
je plin 52 din. a SOS je spustio cenu kilometra na 30 din, tako da je samo pitanje dana
dokle ce moci tako da opstanu.
Dobro, ali zašto nekog ko se vozi treba uopšte da zanima kako će taxista da plati svoje troškove? Bitno je da ga odveze s jednog mesta na drugo i da ga to ne košta previše. Ja verujem da je taxistima ta cena mala, ali kakve su plate takva i cena. Prema svecu i tropar.

Dobro, ali zašto nekog ko se vozi treba uopšte da zanima kako će taxista da plati svoje troškove? Bitno je da ga odveze s jednog mesta na drugo i da ga to ne košta previše. Ja verujem da je taxistima ta cena mala, ali kakve su plate takva i cena. Prema svecu i tropar.

Znaci bezbednost ti nije bitna, jer ako neko nije u stanju da redovno odrzava vozilo, da
placa osiguranje putnika.... onda je sigurnost putnika koji se voze sa njima ugrozena !!!
Da ne pricam o nezadovoljstvu ljudi koji voze po tim nametnutim cenama, jer oni se tu
nista ne pitaju, o tome odlucuje gazda SOS-a.

verovatno se nismo razumeli, NAŠ TAXI je 100 % legalan i to sam saznao pre 6-7 dana
pošto sam u poslu koji sada pruža asistencije inspekciji i ljudi kažu da jedino sa njima nema problema, njihovi vozači nose i M-2 obrazce tj papir kojim na licu mesta dokazuju svoju prijavu u PIO, znači nisam mogao da verujem dokle su ljudi i organizacija u toj firmi došli da na licu mesta u slučaju kontrole inspekcije rešavaju sve dileme i nesporazume. Svaka čast i sada tvrdim da je NAŠ TAXI 1OO% legalan i ako ne i najjeftiniji u Novom Sadu a o higijeni vozila neću ni da komentarišem jer nijedanput nisam ušao u vozilo da nije mirisalo a kamoli bilo prljavo :klap: :worth:

Tacno je sve sto si napisao za NAS TAXI, osim sto je trenutno SOS taxi jeftiniji za
nekih10% ali porediti NAS TAXI i SOS je smesno ! To je kao kad biramo da li cemo
izaci u neki pristojan kafic gde pivo kosta 100 din. ili u neku birtiju gde isto platimo
90 din. ili ako biramo extra hotel koji kosta 50e za noc ili neku supu, gde je
prenociste 40-45e.
Naravno da ove cene koje sam naveo nisu realne, jer razlika je mnogo veca od 10% ali
mislim da svako moze da shvati sta pokusavam da objasnim sa ovim poredjenjem !!!

Znaci bezbednost ti nije bitna, jer ako neko nije u stanju da redovno odrzava vozilo, da
placa osiguranje putnika.... onda je sigurnost putnika koji se voze sa njima ugrozena !!!
Da ne pricam o nezadovoljstvu ljudi koji voze po tim nametnutim cenama, jer oni se tu
nista ne pitaju, o tome odlucuje gazda SOS-a.
Ma video sam ja sudare vozila svih udruženja tako da koji su sigurniji pitanje je. Vozač je tu najvažniji jer sve statistike kažu da on snosi krivicu za preko 95% nezgoda, a ispravnost 1 - 2 %.
Rekao bih da su oni koji voze svoja kola pažljiviji od onih koji voze tuđa. Razlozi su sasvim očigledni.

I da ponovim - tema je utisak putnika, a ne taxista, prema tome da li su vozači zadovoljni odlukom nekog gazde nije bitno nego da li su putnici zadovoljni vozačem.

Poslednja izmena:
Stara i proverena udruzenja, Vojvodjani su najprofesionalniji i neverovatno kulturni i usluzni, takodje daju popust na poziv (i to znacajan), Pan taksi (covek nas trazio tri puta kuci da vrati detetovu malenu i jeftinu igracku, koja je ostala u kolima), pa i SOS.
Cujem da u Novusu voze narkosi, masa njih cak i nema polozen neki taksi ispit, iznajme kola pa udri.

Back