bveljkovic
Obećava
- Poruka
- 78
Веза, Ниш, Пантелеј, 01/02. Прва класа од 9 месеци
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nista neces raditi na tim testovima,opusti se ;-)Kinez1985:Tek treba da sluzim,ali zanima me neshto drugo.
Zavrshio sam pre skoro godinu dana lekarski i sve sta treba,rezultati su mi bili extra i dali su mi 72 u panchevu (valjda),da bi me pre dva dana zvali iz vojnog odseka da mi kazu da treba da idem na neke dodatne testove???
Zna li neko zashto to i sta se radi na tim dodatnim testovima?
I decembar 03 je sluzio 8 1/2 a mislim da je i mart 04 isto prosao.Secam se par dana pre 1.maja iscekivanja septembaraca i snuzdenih faca kad su saznali da ostaju jos 2 nedelje.Nama su barem rekli mesec dana ranije pa smo se psihicki bolje pripremili :-)Casual Crew:Ma nista neces raditi na tim testovima,opusti se ;-)
Ja sam sluzio tu,lokacija i brigada koju si naveo i kako sam cuo vojske je sad jako malo tamo,cak mi je drugar rekao da vise i nema redovne vojske izuzev u ceti veze,pozadini,a to znaci da bi se samo ubio od ciscenja i slicno :-o
Septembar 03-ona baxuzna klasa koja je jedina sluzila 8 i po meseci a tri klase pre nas i posle 8 Sve u svemu lepo zezanje koje zahteva dosta kesa.
Pedja_K:PVO - 1992/93. Nis i Kosovo. (Strela)
Rezerva - 24.feb.'99 - 24.jun.'99 (bombardovanje) - sve rupe po Sremu (Silo)