koji sport?

• Začetnik teme Začetnik teme Papak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Borg_Queen:
ne kosa, nego Ćosa, a ovaj shto sam ja ishla nije tradicionalni nego street fight :) i u bg - u, jbg aj pitaj za bg plizzzzz

U Bg-G-u niko ne radi Tradicional Wing Chun, tako da ti ne zelim uvaliti nesto za sto nije provereno. Im ajedna grupa u Pancevu sto radi Modifikaciju, ali znas kako ide, svako svoje hvali. Moja topla preporuka je da mi napises sta te tacno zanima. Da li je to samoodbrana, da li je to rekreacija i.i nesto trece, pa cemo nesto prilagoditi.

ma samo rekreacija, nego mi ostalo u finom secanju, mada su svi oko mene trpeli moje nove zahvate :lol: a i jbt bila sam sva u modricama hihihi, a sad idem na tae bo, mislim verovatno znash shta je, mnogo smeshno, odvrne eye of a tiger pa idemooooo, znachi fali mi malo kontakt kad smo vec u tom fazonu, a i zgodno mi je jel je blizu, a ishla bih negde dalje samo ako je bash extra, a obichan aerobik mi je dosadan.

SVAKI SPORT SAMO NE FUDBAL

Pita učiteljica decu šta im roditelji rade. Te jednom otac policajac, drugom službenik, te ovo, te ono.... Perica neće da kaže.
• Šta je Perice?
• Ništa.
• Pa, ajde, reci.
• Pa, moj otac je striper u gej klubu. On igra i skida se drugim muškarcima za novac. Ponekad, kada je drugi muškarac baš zgodan i kada ponudi novac, moj otac ode posle posla sa njim da zajedno iznajme sobu u jeftinom hotelu. Tada za novac dozvoljava da drugi muškarac ima seks sa njim!
U učionici muk! Učiteljici neprijatno, skrene temu na nesto drugo, jedva nekako dovrši predavanje. Posle časa pita Pericu da li je moguće da je sve to istina. Na to će Perica:
• Ma, jok! Otac mi igra FUDBAL ZA PARTIZAN, nego me blam da priznam.

Borg_Queen:
ma samo rekreacija, nego mi ostalo u finom secanju, mada su svi oko mene trpeli moje nove zahvate :lol: a i jbt bila sam sva u modricama hihihi, a sad idem na tae bo, mislim verovatno znash shta je, mnogo smeshno, odvrne eye of a tiger pa idemooooo, znachi fali mi malo kontakt kad smo vec u tom fazonu, a i zgodno mi je jel je blizu, a ishla bih negde dalje samo ako je bash extra, a obichan aerobik mi je dosadan.
Da si u NS-u, mogao bih da ti ponudim nesto zanimljivo i puno kontakta;).
TWC je mozda kao stvoren za tebe, ali nama ga u BG-u, bar ne kvalitetnog;)

topmodelsica:
Plivanje jeste savrseno ali niko ne voli da bude kao Federer, savrsen, a mozda i voli. Mozda zbog toga sto ja ne volim kad neko zeli da bude savrsen tehnicki, zbog toga mi je simpaticnije kad je neko atletski gradjen, nego kad je savrseno kao plivac.
Samo se mediokritet pali na savrsenost;)

Back