Borg
Domaćin
- Poruka
- 4.366
ne kosa, nego Ćosa, a ovaj shto sam ja ishla nije tradicionalni nego street fightFreelander1111:Ja ne znam ko je Kosa ja radim u NS-u Tradicionalni Wing Chun![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne kosa, nego Ćosa, a ovaj shto sam ja ishla nije tradicionalni nego street fightFreelander1111:Ja ne znam ko je Kosa ja radim u NS-u Tradicionalni Wing Chun![]()
Borg_Queen:ne kosa, nego Ćosa, a ovaj shto sam ja ishla nije tradicionalni nego street fighti u bg - u, jbg aj pitaj za bg plizzzzz
Borg_Queen:pa ne umem![]()
Plivanje jeste savrseno ali niko ne voli da bude kao Federer, savrsen, a mozda i voli. Mozda zbog toga sto ja ne volim kad neko zeli da bude savrsen tehnicki, zbog toga mi je simpaticnije kad je neko atletski gradjen, nego kad je savrseno kao plivac.NatasaNatasa:Plivanje definitivno.
Da si u NS-u, mogao bih da ti ponudim nesto zanimljivo i puno kontaktaBorg_Queen:ma samo rekreacija, nego mi ostalo u finom secanju, mada su svi oko mene trpeli moje nove zahvatea i jbt bila sam sva u modricama hihihi, a sad idem na tae bo, mislim verovatno znash shta je, mnogo smeshno, odvrne eye of a tiger pa idemooooo, znachi fali mi malo kontakt kad smo vec u tom fazonu, a i zgodno mi je jel je blizu, a ishla bih negde dalje samo ako je bash extra, a obichan aerobik mi je dosadan.
Samo se mediokritet pali na savrsenosttopmodelsica:Plivanje jeste savrseno ali niko ne voli da bude kao Federer, savrsen, a mozda i voli. Mozda zbog toga sto ja ne volim kad neko zeli da bude savrsen tehnicki, zbog toga mi je simpaticnije kad je neko atletski gradjen, nego kad je savrseno kao plivac.
Freelander1111:Samo se mediokritet pali na savrsenost![]()