Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.658
Bas retko kupujem industrijske sokove,jednom u dva meseca limenka koka kole ili pepsi...Uglavnom pravim sam cedjenje sokove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jagoda, Fruktal.Kad bi vas pitali na koje sokove najvise trosite pare , zatim koje najcesce pijete, sta bi bio odgovor...
Mladi piju vise sokove nego stariji ,
Кола зеро.
Ако кафић нема производе Коле, већ Пепсита, узмем онај еквивалент коле зеро, не знам како се зове.
А у Сансет наручујем обичну колу, јер зеро немаду.
Ne kupujem ta *ovna niti unosim to u organizam.Kad bi vas pitali na koje sokove najvise trosite pare , zatim koje najcesce pijete, sta bi bio odgovor...
a jel pušišNe kupujem ta *ovna niti unosim to u organizam.
Pravim limunadu, pijem pivo i rakiju i to samo kvalitetne, mleko, vodu, kafu.
Ne vidim zasto bih pio otrov.

Ne. No mislim da je secer vece zlo od duvana.a jel pušiš![]()
Ako imaš preko 30 godina mleko ti je apsolutno štetno, pivo ovako onako a rakija može da te ubije brzo.Ne kupujem ta *ovna niti unosim to u organizam.
Pravim limunadu, pijem pivo i rakiju i to samo kvalitetne, mleko, vodu, kafu.
Ne vidim zasto bih pio otrov.
Ne bih kupovala, ali gledajući neku reklamu sa sestričinom, ustanovile smo da želimo da probamo:Kad bi vas pitali na koje sokove najvise trosite pare , zatim koje najcesce pijete, sta bi bio odgovor...
i taj mi je okNe bih kupovala, ali gledajući neku reklamu sa sestričinom, ustanovile smo da želimo da probamo:
Pogledajte prilog 1712475
Kupujem sad, ali mi je lakše i sigurnije u blenderu smućkati jagode i banane. She'll never know!
ali i kuca bobica i papagajac vitaminac 
Moze i zelena sala da ubije ako je jedes mnogo.Ako imaš preko 30 godina mleko ti je apsolutno štetno, pivo ovako onako a rakija može da te ubije brzo.
Moze i zelena sala da ubije ako je jedes mnogo.
Jagoda, Fruktal?Jagoda, Fruktal.
Kladim se da pušiš i Slims cigarete!Ne pušim uopšte. Pušiš li ti?Jagoda, Fruktal?Kladim se da pušiš i Slims cigarete!
Napušavam ponekad.Ne pušim uopšte. Pušiš li ti?

Pa dobro. Ako ti prija, zašto da ne.Napušavam ponekad.![]()
My girl is very specific.i taj mi je okali i kuca bobica i papagajac vitaminac
![]()

Sto vise aditiva, tako volim.Kad bi vas pitali na koje sokove najvise trosite pare , zatim koje najcesce pijete, sta bi bio odgovor...
Nezdrav zivot dovodi do nezdravih misli,ako se budes ostavio energetskih pica i misli ce ti se procistiti.Ti gusti sokovi dovode do gorusice,a ona takodje pomucuje misliNa energetska pica, i neke negazirane sokove poput jabuke, breskve i limuna.
To pijem vise od vode vec 20 godina.
Nezdrav zivot dovodi do nezdravih misli,ako se budes ostavio energetskih pica i misli ce ti se procistiti.Ti gusti sokovi dovode do gorusice,a ona takodje pomucuje misli
a tek da znaš kako djeluju kuca bobica i papagajac vitaminac
postaneš prava animal 
Sta je to papagajac vitaminac?a tek da znaš kako djeluju kuca bobica i papagajac vitaminac
postaneš prava animal
![]()
Sta je to papagajac vitaminac?

Pa ne znam kakvi su u Hrvatskoj,u Srbiji,Next sokovi su sasvim dobri.Inace pijem vodu i amalfi limun,od sokova ili neki smoothie
U Hr Next sokića nema pijem ih samo kada dođem u Srbiju, isto kao i onu limunadu s početka pričePa ne znam kakvi su u Hrvatskoj,u Srbiji,Next sokovi su sasvim dobri.Inace pijem vodu i amalfi limun,od sokova ili neki smoothie
Nisam znao da je ovo iz SrbijeU Hr Next sokića nema pijem ih samo kada dođem u Srbiju, isto kao i onu limunadu s početka priče