Koji sokovi se najčešće piju i kupuju?

Кола зеро.

Ако кафић нема производе Коле, већ Пепсита, узмем онај еквивалент коле зеро, не знам како се зове.

А у Сансет наручујем обичну колу, јер зеро немаду.

Имам два стабла зове. Кад расцвета, наберем, убацим цвет у воду, оставим да одстоји 24 часа, затим исцедим, додам шећер и лимонтус и то је то.

Напуним флаше и тегле, али ретко пијем. Кад дођу гости, а нису пивопије или алкоси, некад им наточим зову.

Kad bi vas pitali na koje sokove najvise trosite pare , zatim koje najcesce pijete, sta bi bio odgovor...

Mladi piju vise sokove nego stariji ,
Ne bih kupovala, ali gledajući neku reklamu sa sestričinom, ustanovile smo da želimo da probamo:
1744309126971.png

Kupujem sad, ali mi je lakše i sigurnije u blenderu smućkati jagode i banane. She'll never know!

i taj mi je ok :) ali i kuca bobica i papagajac vitaminac :zaljubljena:
My girl is very specific.
Njoj se svideo baš taj jedan sok, i ne postoji nijedan drugi, da ne pričam koliko mi ne veruje da onaj čips koji reklamira Voyage... ona ne može da smisli! :zcepanje:
Inače, ja ne kupujem sokove za sebe godinama. Ne pijem ništa osim vode. Od slave do slave imamo crni i žuti sok u ponudi, i one neke voćne što bi palo pod "gusti"..
Volim ličnosti koje se iskazuju tako kao moja lutkica, i nije slučajno da je volim najviše na svetu.
Ipak, ja to napravim, znam šta je, i time se vodim-Ona voli jagode i banane? Jagode i banane-blender-plus neki orašasti plod-She will rock the day!

Hidratacija se postiže pijenjem vode.
Želimo da izbegnemo zavisnost o bilo kom ukusu.
Naročito sa decom treba biti oprezan-a za njih nam nije teško da nabavljamo pravo voće i napravimo im sokove koje vole.
Kao odrasla-zaista nemam adikciju ni prema kom piću, ali mi je voda nasušna potreba-kao što je svima.
Koje mi je omiljeno piće? Voda.
Mogu bez svih ostalih.
Uostalom, zašto deci treba slatkiša i tih sokova ako zanemarimo faktor bitnosti(onima koji ih proizvode) konzumacije?

Back