- Poruka
- 90.875
Nisam znao da je ovo iz Srbije![]()
kakav patriota
pa što piješ 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam znao da je ovo iz Srbije![]()
kakav patriota
pa što piješ 
Za moje dete je najbolji sok ili smoothie ono što sama mogu da mu napravim. Ako moram da kupim nešto što se cedilo i konzerviralo ko zna gde za dugu upotrebu, pa još iz inostranstva...IDK.Pa ne znam kakvi su u Hrvatskoj,u Srbiji,Next sokovi su sasvim dobri.Inace pijem vodu i amalfi limun,od sokova ili neki smoothie
Kao prvo-veliki sam Srbin.kakav patriota
pa što piješ
![]()
To je sve tacno,ali onda idi jos dublje pa vidi kojeg je kvaliteta ta voda i voce koje cedis?Za moje dete je najbolji sok ili smoothie ono što sama mogu da mu napravim. Ako moram da kupim nešto što se cedilo i konzerviralo ko zna gde za dugu upotrebu, pa još iz inostranstva...IDK.
Evo nas u novoj eri-niko ne mora više da otvara bocu ili konzervu da bi dobio hranu/piće. Može sve to iz fotelje i na dostavu na kućnu adresu.
Kao prvo ja sam neozbiljna velikaKao prvo-veliki sam Srbin.
Pa pijem Next,ali ovaj nisam video,nije do dosao do mog sela
Inace uvek pijem vodu i par puta nedeljno vodu i amalfi limun,molim.

Pijem i rakiju,ali posle rucka,da mi slegne.Moderan sam srbin pa pijem i sokice na cevcicu.Kao prvo ja sam neozbiljna velika
Ovi mali sokići su stari 100 godina i sigurno ih ima i kod tebe samo ih nisi vidio
osim toga ako si veliki Srbin onda piješ valjda rakiju a ne bući bući dečje sokiće
Pijem i rakiju,ali posle rucka,da mi slegne.Moderan sam srbin pa pijem i sokice na cevcicu.
Kakvi su se ranije sokovi pravili,to je neuporedivo
meni su u Srbiji rekli da se rakija pije uz prvu jutarnju

Moze i ujutru,na prazan stomak.Rakija se pije samo jedno,eventualno dve,na dan,za zdravljemeni su u Srbiji rekli da se rakija pije uz prvu jutarnju
![]()
![]()

ima takvih domaćih sokića i u Hr ali nekako sam skeptična prema tome. I sama znam napraviti dosta domaćih sokova tako da ili kupujem industrijske ili radim svoje.Moze i ujutru,na prazan stomak.Rakija se pije samo jedno,eventualno dve,na dan,za zdravlje
Kupujem domace sokove od porodicnih gazdinstava,pretpostavljam da toga ima i u Hrvatskoj![]()
Najbolji sok u istoriji-Dzervin sok od borovniceima takvih domaćih sokića i u Hr ali nekako sam skeptična prema tome. I sama znam napraviti dosta domaćih sokova tako da ili kupujem industrijske ili radim svoje.
E sad mi je jasan onaj tvoj turbo nastup na politici.Na energetska pica
meni je najbolja ona stara slastičarska limunada koja je bila nekad u onim kockastim spremnicima i čitav dan onako curila gore doljeNajbolji sok u istoriji-Dzervin sok od borovnice

Pa dodjes na bilo koji vasar u Srbiji,imas i sad to i kabezumeni je najbolja ona stara slastičarska limunada koja je bila nekad u onim kockastim spremnicima i čitav dan onako curila gore dolje![]()
a nastupa i VendiNe znam o cemu pricas Limunado, ja nemam nikakav turbo nastup, pisem stalozeno i jako racionalno.E sad mi je jasan onaj tvoj turbo nastup na politici.![]()
nikad nisam bila na vašaruPa dodjes na bilo koji vasar u Srbiji,imas i sad to i kabezua nastupa i Vendi
Baterije tii ne crkavaju.Ne znam o cemu pricas Limunado, ja nemam nikakav turbo nastup, pisem stalozeno i jako racionalno.
Nikad nisi bila na vasaru?nikad nisam bila na vašaru
Evo javi se,to je pravi dozivljaj.Pljeskavica ispod satora i zajecarsko pivo,kao Sekulanikad nisam bila na vašaru
NExt 100% su najbolji ali vecina sokova izvoze pa zna da bude malo i muka da se nadju svuda.Nisam neki fan sokova ali kad mi dodje da kupim, onda uzmem Fruvitu, mislim da ima najbolji sastav od svih kupovnih sokova.
Dolina je smeće sa šećerom sa njihovih 10-15% udela voća.
Pepsi nema veze sa Coca Colom to je druga kompanija i nije isti proizvod.pepsi i pepsi zero sam pio poslednjih nekoliko nedelja. Uvek sam preferirao pepsi umesto cole, iako je pepsi isto cola...