Koji sokovi se najčešće piju i kupuju?

Pa ne znam kakvi su u Hrvatskoj,u Srbiji,Next sokovi su sasvim dobri.Inace pijem vodu i amalfi limun,od sokova ili neki smoothie
Za moje dete je najbolji sok ili smoothie ono što sama mogu da mu napravim. Ako moram da kupim nešto što se cedilo i konzerviralo ko zna gde za dugu upotrebu, pa još iz inostranstva...IDK.
Evo nas u novoj eri-niko ne mora više da otvara bocu ili konzervu da bi dobio hranu/piće. Može sve to iz fotelje i na dostavu na kućnu adresu.

Za moje dete je najbolji sok ili smoothie ono što sama mogu da mu napravim. Ako moram da kupim nešto što se cedilo i konzerviralo ko zna gde za dugu upotrebu, pa još iz inostranstva...IDK.
Evo nas u novoj eri-niko ne mora više da otvara bocu ili konzervu da bi dobio hranu/piće. Može sve to iz fotelje i na dostavu na kućnu adresu.
To je sve tacno,ali onda idi jos dublje pa vidi kojeg je kvaliteta ta voda i voce koje cedis?

Kao prvo-veliki sam Srbin.
Pa pijem Next,ali ovaj nisam video,nije do dosao do mog sela :huh:
Inace uvek pijem vodu i par puta nedeljno vodu i amalfi limun,molim.
Kao prvo ja sam neozbiljna velika :mace:
Ovi mali sokići su stari 100 godina i sigurno ih ima i kod tebe samo ih nisi vidio
osim toga ako si veliki Srbin onda piješ valjda rakiju a ne bući bući dečje sokiće

Kao prvo ja sam neozbiljna velika :mace:
Ovi mali sokići su stari 100 godina i sigurno ih ima i kod tebe samo ih nisi vidio
osim toga ako si veliki Srbin onda piješ valjda rakiju a ne bući bući dečje sokiće
Pijem i rakiju,ali posle rucka,da mi slegne.Moderan sam srbin pa pijem i sokice na cevcicu.
Kakvi su se ranije sokovi pravili,to je neuporedivo

Moze i ujutru,na prazan stomak.Rakija se pije samo jedno,eventualno dve,na dan,za zdravlje:)
Kupujem domace sokove od porodicnih gazdinstava,pretpostavljam da toga ima i u Hrvatskoj:think:
ima takvih domaćih sokića i u Hr ali nekako sam skeptična prema tome. I sama znam napraviti dosta domaćih sokova tako da ili kupujem industrijske ili radim svoje.

Fruvita, Fruktal, Next, su ok. Mada u zadnje vreme, pijem uglavnom, različite čajeve, koje ja spremam. Domaći! Pijem i mleko, tu i tamo, i naravno vodu. Mada kažu, da ni vodu, ne valja, preterano piti, jer ispira, izbacuje minerale iz organizma, poput, Kalijuma, Kalcijuma, Cinka, Magnezijuma.Mada, i kome je želudac osetljiv, može da dobije hijatus herniju, odnosno kilu, od prekomerne količine tečnosti. Mora se naći, neki balans, pri unosu tečnosti.

Back