Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 70.751
Kad bi vas pitali na koje sokove najvise trosite pare , zatim koje najcesce pijete, sta bi bio odgovor...
Mladi piju vise sokove nego stariji ,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na energetska pica, i neke negazirane sokove poput jabuke, breskve i limuna.Kad bi vas pitali na koje sokove najvise trosite pare , zatim koje najcesce pijete, sta bi bio odgovor...
Dobri su, ali probaj i Fruvitine.Definitivno "Dolina" i to od breskve i od kruške , znači "Dolina" pa onde ide nekoliko mesta prazno pa onda svi ostali.
Definitivno boljek soka nema.
![]()
Nisam neki fan sokova ali kad mi dodje da kupim, onda uzmem Fruvitu, mislim da ima najbolji sastav od svih kupovnih sokova.Dobri su, ali probaj i Fruvitine.
Doduse, oni su skuplji.
Imaju i u Lidlu skuplje sokove tog tipa, zaboravih koji je brend, neki njihov verovatno.Nisam neki fan sokova ali kad mi dodje da kupim, onda uzmem Fruvitu, mislim da ima najbolji sastav od svih kupovnih sokova.
Dolina je smeće sa šećerom sa njihovih 10-15% udela voća.
Jako retko kupujem ali to je ili kola ili somersby cider ili cedevita ili remix knjaz od kruškeKad bi vas pitali na koje sokove najvise trosite pare , zatim koje najcesce pijete, sta bi bio odgovor...
Dobri su, ali probaj i Fruvitine.
Doduse, oni su skuplji.
Definitivno "Dolina" i to od breskve i od kruške , znači "Dolina" pa onde ide nekoliko mesta prazno pa onda svi ostali.
Definitivno boljek soka nema.
![]()
Jesu im dobri sokovi, pogotovo kajsija ali su mnogo napumpali ceneObožavam sve sokove Voćne doline. Najviše volim breskvu i jabuku i jagodu.
U kući uvek imam Koka-Kolu ali je sama retko pijem.
Redovno kupujem Cedevitu i od gaziranih Sprite.
i cedjenu pomorandzu u kaficima jer je bez secera ,vecina toga ima mnogo secera
limunadu sa medom
Pomorandže i limun pa cedim.Kad bi vas pitali na koje sokove najvise trosite pare , zatim koje najcesce pijete, sta bi bio odgovor...
Jesu najbolji fruvita.Narocito od kruske.Nisam neki fan sokova ali kad mi dodje da kupim, onda uzmem Fruvitu, mislim da ima najbolji sastav od svih kupovnih sokova.
Dolina je smeće sa šećerom sa njihovih 10-15% udela voća.
Na leto odlično dodje.moja omiljena limunada
Pogledajte prilog 1712382