Koji procesor?

a ovo ti je isto kao kad bi neko pitao da li da uzme audi a6 ili bmw x5 a ti mu kazes da je yugo dobar za te pare..
jesto on rekao svoje misljenje i mozda je ono tacno ali to nema nikakve veze sa temom..;)

U pravu si, samo što on nigde nije pitao da li da uzme audi a6 ili bmw x5! Jedino je u tome razlika. Da je rekao koji ima procesor to bi bilo u redu, ali nije nigde naveo procesor koji trenutno poseduje.

Smesno mi je sto mi preporucujes procesor koji je 4-5 puta gori od ovoga sto uzimam,a i kad bih uzeo taj AMD morao bih da kupim novu plocu.....

Zasto bi neko pratio us*ani AMD??
Zaostaju najmanje 3 godine za Intelom ;)
Jos sad kad Intel pusti Nehalem procesore u prodaju,ovi u AMD-u nece imati ni za 'leba :lol:

Ljudi sta je vama????AMD procesori su sasvim ok,a da nije AMD-a naravno da Intel nebi imao konkurenciju,tako je i za sve ostale proizvode, a da se vratim na procesore po cemu ti mislis da je AMD us*ani???,po meni uvek ide u korak sa intelom,pa ja imam AMD 4200+ pa mi sve igre rade kao tetris......:D

Mislim da sad na ovom mestu ne bi trebalo raspravljati o tome da li je bolji Intel ili AMD, tu priču možeš naći na 1000 različitih mesta. Svaki je dobar u zavisnosti od toga za šta ti služi i koliko keša hoćeš da daš! Treba zaključati ovaj thread, jer je problem rešen, sve ostalo je samo naglabanje. Pozdrav.

Back